CongresService+Delft+krijgt+nieuwe+naam+voor+internationale+herkenbaarheid
Nieuws

CongresService Delft krijgt nieuwe naam voor internationale herkenbaarheid

EVENEMENTENBUREAU CONGRESORGANISATIE - CongresService Delft heet vanaf heden Delft Convention Bureau. De nieuwe naam heeft een meer internationale uitstraling en zorgt daardoor naar verwachting voor een betere internationale herkenbaarheid en naamsbekendheid.

De afgelopen jaren heeft CongresService Delft, onderdeel van Delft Marketing, samen met haar ruim 30 congrespartners hard gewerkt aan de positionering van de stad Delft als congresstad. En dit werpt zijn vruchten af. In 2016 is er een economisch spin off van ruim 2,5 miljoen euro voor de stad gerealiseerd, alleen al door de internationale meerdaagse congressen. De samenwerking met kenniscentra – zoals de TU Delft en IHE-UNESCO – in combinatie met de historische binnenstad maakt Delft een erg geliefde locatie voor wetenschappelijke bijeenkomsten.

De nieuwe naam ‘Convention Bureau’ is zowel nationaal als internationaal een gangbare term. Het Delftse congresbureau denkt met deze naam dan ook nóg meer op te vallen bij de nationale én internationale congresplanner.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.