Agenda

21nov
BEA WORLD Festival

BEA WORLD Festival

De internationale event awards

wo 21 november 2018 t/m za 24 november 2018
De awards voor de beste eventmarketing en live communicatie ter wereld. Het festival rondom de award-uitreiking is een perfecte gelegenheid om een enorm kwalitatief netwerk aan opdrachtgevers en eventprofessionals te vormen. Daarnaast kunt u de jury pitches van alle genomineerde cases live volgen. Als lid van EventBranche.nl ontvangt u 100,- euro korting op een delegate pass. Heeft u zelf een impactvol evenement georganiseerd, doe dan mee, want de Nederlanders scoren altijd tijdens BEA World...en u heeft alvast 90% van het werk voor de inschrijving van de Gouden Giraffe gedaan...
10dec
Learn From The Best 2018

Learn From The Best 2018

Het evenement waar alle inzendingen van de Gouden Giraffe live pitchen

ma 10 december 2018
Learn from the Best was al een hoogtepunt, maar geeft nu nog meer inspiratie. Dit jaar gaan namelijk alle inzendingen van de Gouden Giraffe Event Awards live pitchen. In de bijzondere nieuwe locatie DUS in Utrecht krijgt u een enorme bak aan inspiratie. Binnenkort veel meer.
4feb
Effect Ivent

Effect Ivent

Hét personal development event voor eventprofessionals

ma 4 februari 2019 t/m ma 4 februari 2019
Het Effect Ivent biedt een programma dat je visie als eventmanager op écht succesvolle events voor altijd zal veranderen. Blijf bij met wat speelt in de branche en spar met collega organisatoren. Laat je inspireren om je events te vernieuwen en vorm te geven anno nu. Open Your Mind voor nieuwe inzichten, technieken en tools om je events effectiever te maken!
Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche.nl, EventBranche Magazine, EventBranche Nieuwsbrief, de EventBranche Borrels, de EventBranche Twitter- en LinkedIn-accounts zijn activiteiten van Proef Media BV

Postadres:
Postbus 165
7000AD Doetinchem

Bezoekadres:
Transportweg 12, tweede verdieping
7007 CN Doetinchem

Telefoon:
Tel 0314 361060
Fax 0314 332963

Email:
info@eventbranche.nl

Ontvang onze gratis nieuwsbrief
Ontvang onze gratis nieuwsbrief

Wekelijks verstuurt Eventbranche.nl haar online nieuwsbrief. Neem nu een GRATIS abonnement en ontvang iedere week al het nieuws uit uw branche.
Nieuwsbrief ontvangen

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners