Bedrijfsprofiel Beekse Bergen

 Beekse Bergen Events

Waardevol avontuur

Beekse Bergen is een locatie die bijna iedereen wel kent. De olifanten, de apen, de leeuwen, bizons, giraffes, neushoorns; in Beekse Bergen maken de bezoekers van dichtbij kennis met het wel en wee van deze en nog veel meer dieren. Het is een plek die zowel avontuur als ontzag ademt en doet beseffen hoe bijzonder en waardevol de dierenwereld eigenlijk is.

Van teambuilding tot festival - en alles daartussen

Bij Beekse Bergen profiteert u optimaal van het gevoel dat de dierenwereld bij gasten teweegbrengt. De verschillende zalen hebben elk een eigen Afrikaans thema en dat maakt ze bijzonder geschikt voor bijeenkomsten die wel een snufje avontuur of out-of-the-box-denken kunnen gebruiken. Op het terrein bevinden zich ook nog de locaties The Cabin - met terras aan het water! - en The Lodge, die uiteraard ook in Afrikaanse sferen zijn ingericht.

Qua outdooractiviteiten is er bij Beekse Bergen meer dan genoeg te beleven: quad rijden, tokkelen, een kanosafari, 4x4 rijden, boogschieten of een speurtocht naar de Big Five. Toch liever binnen? Dat kan ook: workshops Afrikaans drummen of Afrikaans dansen Beekse Bergen de normaalste zaak van de wereld.  Perfect om zakelijke bijeenkomsten te combineren met energieke activiteiten.

Buitengewoon, van binnen én buiten

Beekse Bergen heeft zes zalen die op Afrikaanse wijze zijn aangekleed en ingericht. De ruimtes kunnen zowel apart als gecombineerd worden ingezet en bieden plaats aan 10 tot 1.500 gasten.

Het buitenterrein van Beekse Bergen telt ruim 40 hectare en is vanwege de grote zandvlakte, de ligging aan het water en het naastgelegen vakantiepark zeer in trek als locatie voor festivals.
Tot slot is het goed te weten dat een evenement bij Beekse Bergen zich prima laat combineren met een bezoek aan het Safaripark en een weekendje Vakantiepark Beekse Bergen. Een relatie of familiebedrijfsfeest kan dus letterlijk alle kanten op.

Waarom Beekse Bergen?

- Zaaloppervlak tot 1.400 m2
- Outdoorterrein 40 hectare
- Zaalcapaciteit van 20 tot 1.500 personen
- Outdoorterrein tot wel 30.000 personen
- 6 vergader- en feestzalen
- Centraal gelegen de Benelux
- Slechts 60 minuten rijden vanuit de Randstad
- Ruim 1.000 parkeerplaatsen 

Vermeldingen Beekse Bergen

U vindt Beekse Bergen terug in de volgende Eventbranche Select rubrieken:
Beekse Bergen
Adres: Beekse Bergen 1
5081 NJ HILVARENBEEK
Postadres: Postbus 218
5240 AE ROSMALEN
Telefoon: Kijk hier!
E-mail:
Website: www.eventcenterbeeksebergen.nl/

Meer informatie?

* *

Website

Bezoek de website van Beekse Bergen

Kaart & route


EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners