Beach Branche Barbecue 2018: ticketverkoop voor 20e editie gestart

28-05-2018 - #BBBQ18 - Hard werken. Het hele jaar bezig met creatieve effectiviteit. Samenwerken met collega's en andere eventbedrijven. Juist daarom is er één moment in het jaar dat geen eventprof mag missen: de Beach Branche Barbecue, het grootste strandfeest voor de eventbranche in Scheveningen. Kom op 9 juli volleyballen, relaxen, netwerken, feesten en genieten van overheerlijke barbecue concepten.

Op maandag 9 juli staat de Beach Branche Barbecue weer voor de deur; hét ultieme relatie evenement van EventBranche. Het is een dag en avond vol sportieve activiteiten, entertainment en overheerlijke barbecue concepten. In de middag vindt het welbekende volleybal toernooi plaats. Afgelopen jaar waren er zo'n 30 teams die streden voor de BBBQ bokaal. Na de prijsuitreiking zal Grill'nSmoke een zomerse line-up neerzetten van diverse Braziliaanse barbecue concepten. Vanaf een uurtje of 20.30 is het ‘BAM, in your face!’. Het wordt gaaf en lekker onconventioneel met diverse artiesten, nieuwe talenten en verassende combinaties. Onze vertrouwde partner AT Bookings verzorgt ook dit jaar weer de complete muzikale invulling.

Daarmee is de BBBQ het ideale bedrijfsuitje voor de eventbranche zelf. Dus kom met al je collega's op 9 juli naar het Scheveningse strand. Niet alleen om de eerste helft van het evenementenseizoen af te sluiten, maar ook om het 8-jarig bestaan van EventBranche te vieren. Vorig jaar kwamen er bijna 700 eventprofessionals, dus hier moet je gewoon bij zijn!

Kijk voor meer informatie op www.beachbranchebarbecue.nl of koop direct je tickets via onderstaande button:

De BeachBrancheBarbecue wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende partners:

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
 • 21mei

  IMEX Frankfurt

  The worldwide exhibition for incentive travel, meetings and events - Awards, uitreiking prijzen, jubileum

 • 5jun

  EventBranche LIVE Snowworld Zoetermeer

  Kennisprogramma, Learn From The Best en netwerken - Awards, uitreiking prijzen, jubileum

 • 1jul

  Kick-off event Blue Rhapsody

  Het lanceringsevenement van Blue Rhapsody - Opening, open huis

 • 1jul

  BeachBrancheBarbecue 2019

  Het grootste strandfeest voor eventprofessionals en hét ultieme relatie evenement van EventBranche. - Awards, uitreiking prijzen, jubileum

 • 18sep

  The Next Event 2019

  Innovatie, inspiratie, kennis en aanbod voor evenement organisatoren en opdrachtgevers. - Awards, uitreiking prijzen, jubileum

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners