EventBranche+Borrel+WaterGoed%21%3A+borrel+met+uitmuntende+sfeer
Nieuws

EventBranche Borrel WaterGoed!: borrel met uitmuntende sfeer

EVENTBRANCHE BORREL - WaterGoed! Omnivents in Valburg is een evenementenlocatie die zich steeds weer in de picture zet onder meer door om de 3 jaar een brancheborrel te hosten. Mooi om te zien hoe de locatie zich ontwikkelt, want de 150 gasten waren eensgezind: perfecte borrel, dito sfeer, heel goed eten en leuk om met de sessies met onbekenden in gesprek te raken. Een borrel in festivalsfeer.

>> Bekijk de vele tientallen foto's

Direct bij binnenkomst onstond al de gewenste sfeer: onder de flextenten aan de waterkant was het heerlijk. Van de 160 ingeschreven eventprofessionals kwam er dan ook 150 opdagen. Blijft jammer dat zodra we buiten de Randstad gaan het aantal altijd sterk terugloopt, maar dat kwam de borrel bij WaterGoed! juist ten goede. In kleine groepjes werden sessies gevolgd over vloggen op evenementen, de pressure cooker van G14, emotive branding van DeWereldVan.company en 'de stelling' van EventBranche.nl. Het leverde niet alleen boeiende discussies op, maar ook weer vele nieuwe contacten. Ondertussen konden de actievelingen varen met een RIB-boot of meerijden in een 4x4 op het terrein van WaterGoed!

Mede door het prachtige nazomerweer, DJ Lugarno, saxofonist Rinus en de voor velen zeer verrassende kwalitatieve catering werd de EventBranche Borrel bij WaterGoed! Omnivents een borrel in festivalsfeer, met heel veel verschillende contacten en een uitmuntende sfeer. De compilatievideo van GIG en de vlog van Helefijnedagen.nl volgen.

Dank aan alle bezoekers en vooral onderstaande partners: 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.