Papa%27s+Beach+House+verbaast+250+eventprofessionals+tijdens+Brancheborrel
Nieuws

Papa's Beach House verbaast 250 eventprofessionals tijdens Brancheborrel

EVENTBRANCHE BORREL - De EventBranche Borrel bij Papa's Beach House zorgde dit keer voor een combinatie van verbazing en enthousiasme. De compleet verbouwde evenementenlocatie viel zeer goed in de smaak bij de 250 bezoekers.

De evenementenlocatie in de achtertuin van Claus Event Center heeft een stranduitstraling in combinatie met een prettige warme zakelijke omgeving, was de pakkende beschrijving van één van de bezoekers. In die omgeving had de locatie bedacht om het plenaire deel half in de buitenlucht plaats te laten vinden. Tot de wind aantrok en de temperatuur naar onprettig daalde. In 10 minuten tijd werd de complete plenaire zaal heringericht. Dat zorgde ervoor dat ruim 150 gasten in de zaal plaats konden nemen en er voor het eerst in de geschiedenis van de Nederlandse eventbranche een 'plenaire outdoor subzaal' ontstond voor rokers.

Algemeen directeur Stefan Rebergen van De Feestfabriek A.K.G. BV kwam samen met Rick Claus en Sjoerd Weikamp (EventBranche.nl) op crossmotoren het strand van Papa's Beach House oprijden. Rebergen boeide vervolgens het gros van de aanwezigen met een kijkje in de keuken van het prachtige Zwarte Cross festival (zoals beloofd hierbij het artikel uit EventBranche Magazine 4 - 2012: Zakelijke Cross [1], [2] en [3]. In lijn met de af en toe bizarre merkactivaties en stunts op de Zwarte Cross had Papa's Beach House onder meer een waterfiets ter beschikking, waarmee bezoekers naar een eilandje konden fietsen om een fles prosecco op te halen. Ook het afslaan met biologisch afbreekbare golfballetjes bleek erg populair. Maar de meeste aandacht ging uit naar de indoor barbecue en het perfecte vlees dat daar van afkwam.

156,40 euro naar KWF
De bezoekers kregen op de parkeerplaats de mogelijkheid om hun auto te laten wassen bij de MobieleWasstraat.nl. 30 auto's werden gewassen. De vrijwillige bijdrage, leverde uiteindelijk 156 euro en 40 cent op. Dat bedrag maakt EventBranche.nl over aan KWF.

>> Deze bedrijven maakten uw Brancheborrel mogelijk:

Media Centrum Hilversum
Event Assist
BK 2
Kronenburg
Artiesten Bureau Rotterdam
Show Rental
SpeaQable
Mobielewasstraat
Bourgonje
Vijzelaar
Prime Meat
Best Fish
Bakker Bertram
Red Bull
Beentjes Groentebroers
Broeks Events
Freetime Pleasure Boats


>> Binnenkort veel meer: Foto's en Video

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.