Van+der+Maarel+en+Mood4Food+pakken+uit+op+EventBranche+Nieuwjaarsborrel
Nieuws

Van der Maarel en Mood4Food pakken uit op EventBranche Nieuwjaarsborrel

EVENTBRANCHE BORREL - Tijdens de Nieuwjaarsborrel van EventBranche op 20 januari a.s. in de Fokker Terminal zorgt Van der Maarel Sfeermeesters voor een stijlvolle aankleding van het event in een passend trendthema.

Als vaste stylingpartner van de Fokker Terminal kent de Rijswijkse event styler de locatie "inside out". Tijdens de Nieuwjaarseditie van de EventBranche Borrel zal Van der Maarel dan ook een aansluitend thema creëren in de sfeer van het Stylingconcept "Old Meets New". Dit - door het trendteam van Van der Maarel ontwikkelde - stylingconcept geeft een excentriek contrast weer tussen modern en klassiek interieur met authentieke accenten en accessoires. 'Het Sales & Creatie team van Van der Maarel Sfeermeesters is zelf ook aanwezig tijdens de Nieuwjaarsborrel. Dus mocht u vragen hebben over het stylingconcept "Old Meets New" of van gedachte willen wisselen over uw eigen styling idee, spreek hen gerust aan', aldus het eventbedrijf uit Rijswijk.

Gelet op de hoge opkomst en de beoogde kwaliteit voor de ruim 500 bezoekers zal ook cateraar Mood4Food flink uitpakken, met een grote diversiteit. 'Er zal niemand aan iets ontbreken', aldus de partycateraar uit Den Haag. Maar ook alle andere toeleveranciers zetten vol in. Onderstaande bedrijven verdienen al op voorhand een pluim voor het mogelijk maken van uw brancheborrel:
 

  

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.