%E2%80%98Hoe+je+van+je+medewerkers+%C3%A9chte+ambassadeurs+maakt%E2%80%99
Persberichten

‘Hoe je van je medewerkers échte ambassadeurs maakt’

Medewerkers als ambassadeur voor je organisatie, employee empowerment en employer branding: hot topics, maar hoe breng je dit in praktijk? HR- en Communicatieprofessionals zijn op 17 oktober welkom bij Oberon in Amsterdam, om te leren hoe je van medewerkers ambassadeurs maakt.

In een inspirerende kennissessie deelt Ruud Huigsloot (Customer Contact Innovation Manager bij T-mobile) zijn succesverhaal over de concrete doorvertaling en invulling van het begrip merkambassadeurs binnen je organisatie. Dankzij een medewerkers app werd 70% van alle medewerkers ambassadeur voor het merk en werd mede daardoor een omzet van € 3 miljoen gerealiseerd. Ook praat Marco Derksen (oprichter Marketingfacts) je bij over alle trends en ontwikkelingen in de HR markt zodat jij klaar bent voor 2020. 

Voor wie is deze kennissessie interessant?
Voor HR- en Communicatieprofessionals van organisaties met minimaal 500 medewerkers. 

Datum, tijd & locatie
Datum: 17 oktober 2019
Tijd: 15:00 - 17:00 uur + borrel
Kosten: gratis
Locatie: Oberon, Stadhouderskade 160, Amsterdam
Aanmelden via deze link

Sprekers
Ruud Huigsloot, (Customer Contact Innovation Manager bij T-mobile en bedenker van de app), deelt zijn succesverhaal over de concrete doorvertaling en invulling van het begrip merkambassadeurs binnen je organisatie.

We bereikten binnen een maand al 3x meer collega's dan via ons intranet 

Marco Derksen (oprichter Marketingfacts, expert op het gebied van digitaal leiderschap en een van de meest invloedrijke bloggers van Nederland), was strategisch betrokken bij het proces van de ontwikkeling van de app. Marco deelt zijn ervaringen met betrekking tot het ontwikkelen van merkambassadeurs binnen je organisatie, én praat je bij over alle trends en ontwikkelingen op het gebied van HR en Communicatie. 

Het programma
15:00 Inloop
15:30 Sprekers aan het woord
Marco Derksen & Ruud Huigsloot
17:00 Borrel

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.