3D+dinerbeleving+%27Le+Petit+Chef%27+nu+ook+in+Nederland+voor+zakelijke+markt
Nieuws

3D dinerbeleving 'Le Petit Chef' nu ook in Nederland voor zakelijke markt

Le Petit Chef, de 3D geanimeerde tafelprojectie ontwikkeld door het Belgische Skullmapping, is vanaf 27 december te beleven bij Novotel Amsterdam Schiphol Airport. De hotelketen is de allereerste in Nederland die deze exclusieve dinerervaring aanbiedt aan haar gasten. De geanimeerde kleinste chef ter wereld bereidt verschillende gerechten voor op tafel, waarna gasten de gerechten op precies die wijze gepresenteerd krijgen.

Het hotel, dat is gelegen aan station Hoofddorp, heeft ‘de chef’ zelf naar Nederland gehaald, zo vertelt Operations Manager Dimitri Kalaitzis: “Als onderdeel van de Accor-keten bieden wij onze gasten de kwaliteitsstandaarden die zij van ons mogen verwachten. Daarbovenop proberen we ons met innovatieve initiatieven te blijven onderscheiden van omliggende hotels. ‘Le Petit Chef’ is zo’n initiatief waar wij direct enthousiast van werden. Zoiets is er nog niet in Nederland en de unieke setting van onze private dining room biedt hiervoor het perfecte decor. En dus hebben wij alles op alles gezet om de kleine chef naar ons hotel te halen. Gelukkig met succes. We zijn enorm trots dat wij de eerste, en op dit moment de enige, in Nederland zijn die dit concept aanbiedt.”

De introductie van de dinerervaring in het hotelconcept zal naar verwachting veel (nieuwe) deuren openen. Kalaitzis: “Ook voor mensen uit de regio. Voor inwoners van Hoofddorp, Nieuw-Vennep, maar ook de Bollenstreek, is deze dinerervaring een mooie manier om kennis te maken met ons hotel. Zonder reclame te maken hebben wij al de eerste tafels verkocht. De allereerste klant schuift op kerstavond aan. We verwachten dat de unieke en exclusieve dinerervaring populair zal zijn onder jonge én oudere gasten.”

De private dining room van het hotel is vanaf nu te reserveren voor data vanaf 27 december.


Bron: Skullmapping

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.