Achter de schermen bij: Livetime Productions en de Postcode Loterij Green Challenge

28-09-2018 - Op 13 september vond in de Gashouder te Amsterdam dit jaar weer de Postcode Lottery Green Challenge plaats. De competitie is uitgegroeid tot een van de grootste jaarlijkse duurzaamheidswedstrijden ter wereld. Livetime Productions en Unlimited Productions verzorgden samen in opdracht van de Nationale Postcode Loterij het creatieve ontwerp en geven samen een kijkje achter de schermen bij dit mooie initiatief.

Met deze internationale wedstrijd helpt de Postcode Loterij start-ups van over de hele wereld hun CO2-reducerende innovaties op de markt te brengen. De Postcode Loterij organiseert de wedstrijd vanuit haar missie bij te dragen aan een groene wereld. In totaal is er 1 miljoen euro beschikbaar voor de vijf beste inzendingen, waarvan 500.000 euro voor de winnaar. 

De Amsterdamse start-up "The Great Bubble Barrier" werd de winnaar van de Postcode Lottery Green Challenge 2018. Tijdens de finale wist de 29-jarige Anne Marieke Eveleens de internationale jury te overtuigen met haar ‘Bubble Barrier’, een revolutionair luchtbellengordijn om de plasticsoep in onze oceanen te bestrijden. Als winnaar kregen zij en haar teamgenoten een cheque van 500.000 euro om hun groene innovatie verder te ontwikkelen. 

Livetime Productions en Unlimited Productions verzorgden samen in opdracht van de Nationale Postcode Loterij het creatieve ontwerp en de gehele technische productie van dit mooie initiatief. Technisch producent Livetime Productions, die eerder dit jaar fuseerde met Unlimited Productions, is al sinds de allereerst editie van de Green Challenge als partner aan dit evenement verbonden. Samen gingen zij dit jaar weer een stapje verder in de creatieve invulling en technische executie van het evenement. Dit evenement was een mooie uiting van de nieuwe toegevoegde waarde die zij hun klanten kunnen bieden met de uitbreiding van het team met nieuwe collega's uit Breda.

Eigen designer Mark van Loenhout tekende het ontwerp en het uitvoerende team bestond uit collega's van beide vestigingen. Hieruit blijkt dat de samensmelting van de bedrijven in volle gang is en nu reeds tot mooie vernieuwende resultaten leidt. Van hun rol als technisch producent en de verschillende fases die met de klant zijn doorlopen hebben zij dit jaar een filmpje gemaakt om ons een kijkje achter de schermen te geven.

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. DCRT Event Decorations & Styling

  DCRT Event Decorations & Styling realiseert eigentijdse, innovatieve ‘One Stop Shop’ (verhuur) oplossingen voor...
 2. JMT

  Onze opdrachtgevers zijn zo gevarieerd als ons aanbod, eventbureau ’s , congressen, beurzen, stand bouwers of...
 3. NiClen B.V.

  NicLen B.V. te Bunschoten, is een Dry Hire Verhuurmaatschappij van professioneel licht en rigging. Wij putten uit de...
 4. BloemBloem

  Zorgen voor de juiste ambiance. Met de mooiste bloemen en planten, het juiste meubilair en sfeervolle decoraties.
 5. Bijman Audiovisueel

  Bijman Audiovisueel verzorgt licht- beeld- en geluidstechniek voor corporate events. Met grote zorg en aandacht...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners