ACS+sluit+meerjarig+contract+met+European+Academy+of+Dermatology+and+Venereology
Nieuws

ACS sluit meerjarig contract met European Academy of Dermatology and Venereology

Van 9 t/m 13 oktober 2019 vond het 28ste jaarcongres van de European Academy of Dermatology and Venereology (EADV) plaats in het congrescentrum IFEMA in Madrid. Deze editie was het eerste congres dat valt onder het recent getekende meerjarencontract tussen de EADV en ACS audiovisual solutions voor de bouw van tijdelijke congreszalen en de levering van audiovisuele faciliteiten.

De European Academy of Dermatology and Venereology (EADV) is de toonaangevende community om de kennis van zorgprofessionals op het gebied van dermatologie en venereologie te vergroten. Het 28e jaarlijkse EADV-congres was een groot succes en trok meer dan 12.700 deelnemers van over de hele wereld.

Martine de Sutter, CEO van de EADV: “We zijn erg blij dat we ACS hebben gekozen als onze vaste leverancier. Niet alleen voor het bouwen van tijdelijke congreszalen en audiovisuele faciliteiten, maar ook voor de bouw en inrichting van de lounges, e-posterruimte en de businessrooms. Het congres in Madrid werd zeer goed ontvangen, zowel door de bezoekers als de industrie. Ze waardeerden vooral de kwaliteit van de tijdelijke vergaderruimtes die ACS heeft gebouwd. In de komende jaren willen we voor al onze stakeholders de congreservaring blijven verbeteren en we vertrouwen erop dit samen met ACS en andere partners te kunnen doen”. 

Jessica Ylstra, de CEO van ACS: “We zijn vereerd dat we de EADV kunnen toevoegen aan onze lijst van gewaardeerde associaties waarmee we door Europa reizen om hun jaarlijkse evenementen te ondersteunen. We zijn er trots op hen te faciliteren met onze audiovisuele faciliteiten en innovatieve aanpak”.

In Madrid was ACS verantwoordelijk voor de bouw en inrichting van zes tijdelijke congreszalen, de overflowruimtes en de e-posterruimte. Daarnaast bouwden zij  de businessrooms, de Patient Village, het EADV Resource Center en zorgden ze op verzoek voorzieningen voor exposanten. ACS leverde ook de audio- en visuele faciliteiten in alle sessieruimtes op locatie.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.