Actie en reuring nodig op je evenement? Boek Urban e-Motion

06-05-2019 - ENTERTAINMENT EVENEMENT - Actie, dynamiek, reuring, aanstekelijk enthousiasme, swing, ‘vette tricks’ en sfeer dat is wat de mannen en tegenwoordig ook de vrouwen van Urban e-Motion brengen op een event! Urban e-Motion is de enige echte multidisciplinaire Urban sportcrew van Nederland en is op vele manieren inzetbaar op events.

Urban e-Motion
Energetic in Moving People! 

De crew bestaat uit freerunners, trickers, Bboys, streetdancers, freestyle basketballers, freestyle voetballers en BMX’ers! Ze maken shows op maat voor de aftrap van uw evenement, zorgen voor publieksaandacht en vertier op familiedagen en festivals, zijn altijd in voor guerrilla marketingstunts en doen het erg goed als energieke entre-act of vrolijk ontvangst.

Per aanvraag wordt bekeken en besproken welke invulling en samenstelling van crew de beste is om de doelstelling van de opdrachtgever te bereiken. Een paar concepten van Urban e-Motion, springen eruit /  in het oog!

Urban-Connection:Lintjes doorknippen is niet langer saai!

Dit kleurrijke concept van Urban e-Motion, is speciaal ontwikkeld en daardoor zeer geschikt voor openingen van gebouwen en bedrijven, voor het visualiseren van een aanwezig netwerk van mensen en/of bedrijven en kan ook heel goed ingezet worden om de verbinding tussen mensen te laten zien en te bevestigen. Voor dit concept wordt er na een site inspectie, een choreografie gemaakt in welke het gebouw, de entourage en/of zaalopstelling maximaal wordt benut.

Er ontstaat een mooie show die vaak eindigt met enkele stakeholders op het podium die het lint doorknippen met een metersgrote schaar of een directie die een knoop maakt van alle uiteinden om de verbinding van en met zijn/haar mensen te bevestigen.

Video met freerunners in een flow door het gebouw, gevolgd door live show
Urban e-Motion is ook meester in het maken van zeer ‘vette’ bedrijfsvideo’s in welke twee of meer freerunners al dan niet met het lint van Urban-Connection door het bedrijf en het bedrijventerrein gaan voor een zeer originele indruk van het bedrijf of het nieuwe pand van de opdrachtgever. De video wordt zo gemonteerd dat het een mooie overgang oplevert naar het binnenrennen of -rijden van de crew op het event zelf om vervolgens nog even door te gaan en een mooie show neer te zetten. De video’s zijn los van het event erna te gebruiken voor social media en als aanvulling op een meer traditionele bedrijfsfilm. Een paar voorbeelden:


 


 

 

EV-entertainment

Postbus 4146
3006 AC Rotterdam

010 – 742 06 91

06 – 55 32 69 52

www.ev-entertainment.nl

In de reeks Origineel entertainment voor uw evenement, verscheen eerder al:

 

Bron: advertorial

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
Hét kennis event over evenementen: 120 kennissessies en 5 podia

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners