Albron+gaat+samenwerking+aan+met+toprestaurants+voor+eventcooking
Nieuws

Albron gaat samenwerking aan met toprestaurants voor eventcooking

Albron Creations Home & Event Cooking heeft met restaurants De Echoput, Seinpost, Le Défi en Sonoy een samenwerkingsverband gesloten om op evenementen stercatering aan te bieden.

Topkok Robert Kranenborg was betrokken bij de keuze van de restaurants door Albron en de ontwikkeling van het concept, dat de naam ‘De Keuken van…’ heeft gekregen.

De restaurants hebben ieder een speciale kaart ontwikkeld waarvan de gerechten op iedere plek in Nederland geserveerd kunnen worden door Albron Creations. 'Particulieren en bedrijven genieten van een 3-, 4- of 5- gangendiner en kunnen zelfs per gang voor een gerecht van een ander restaurant kiezen.' Teun Verheij, algemeen directeur van Albron, vervolgt: ‘De Keuken van… voegt waarde toe aan de beleving van onze gasten. Albron Creations vestigt zich met deze samenwerking nadrukkelijk aan de bovenkant van de markt. Daarnaast merken we dat de samenwerking tot nieuwe inspiratie leidt, en dat proef je terug’.

Robert Kranenborg was als onafhankelijk adviseur betrokken: ‘Met De Keuken van… vieren we het talent, de vaardigheden en het domicilie van de vier Chef’s, dit geeft unieke menu’s uit de vier windstreken.’
 

Fotobijschrift: Vanaf vandaag is het mogelijk om op iedere gewenste plek te genieten van culinaire creaties van vier Nederlandse toprestaurants: Seinpost, De Echoput, Le Défi en Sonoy. Robert Kranenborg (midden) was betrokken bij de ontwikkeling van dit concept, een initiatief van Albron Creations. De lancering vond plaats tijdens de Siemens Open in Scheveningen.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.