All+Events+Group+verplaatst+Raad+van+Bestuur+van+vergaderruimte+naar+luxe+tipi
Nieuws

All Events Group verplaatst Raad van Bestuur van vergaderruimte naar luxe tipi

Vergaderen en overnachten in een wigwamtent. De directie en Raad van Bestuur (in totaal zo’n 40 personen) van een financiële dienstverlener verruilden afgelopen week de gangbare vergaderruimte voor een tipi.

Foto: M. Ridderhof

Deze riante wigwamtent maakte deel uit van het door All Events Group speciaal gebouwde en ingerichte tipi-dorp. In de vergader-tipi werd gebrainstormd over een nieuw te volgen strategie. Gedurende de avond werden de aanwezigen geïnspireerd door verhalen van bekende avonturiers rondom grote kampvuren.

Durf
'Na een overnachting in een luxe privé-tipi onder de stralende sterrenhemel, maakten de vroege vogels zich op voor onder andere een workshop TaiJi/QiGong (door Jolanda Vijgenboom van JO-QiGong). Daarna kreeg het zakelijk programma een vervolg', aldus Rolf Rienks, Senior Accountmanager van All Events Group. 'De ambiance was fantastisch. Deze bijeenkomst is een mooi voorbeeld van een event op maat, één van onze specialismen. De klant bepaalt de inhoud van het evenement door zijn wensen kenbaar te maken en met onze expertise proberen we daar een mooi jasje omheen te hangen. Ditmaal werd dat een compleet tipi-dorp. De klant was echt verrast toen we dit idee presenteerden. Op onze beurt vinden wij het weer geweldig dat een opdrachtgever zoiets unieks ook aandurft. Zo bouw je samen aan een event dat blijft hangen.'

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.