Amsterdam+Marketing+vaart+aangescherpte+koers+onder+nieuwe+naam%3A+amsterdam%26partners
Nieuws

Amsterdam Marketing vaart aangescherpte koers onder nieuwe naam: amsterdam&partners

Amsterdam Marketing heet vanaf volgende week amsterdam&partners. Een naam die past bij de aangescherpte strategie die de nadruk legt op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Geerte Udo die per 1 maart start als nieuwe directeur, staat voor de uitdaging om met alle partners de regie te houden op de uitdagingen van de Metropool Amsterdam.

De naam Amsterdam Marketing past niet meer bij de aangescherpte koers. “De term marketing wordt gekoppeld aan meer. Maar het is kwaliteit waar we voor kiezen. De nieuwe naam benadrukt wat we doen, met wie en voor wie. Samen met een veelheid aan partners en relaties dragen wij bij aan een leefbare en welvarende Metropool Amsterdam. Die belofte blijft onveranderd.”

amsterdam&partners gaat zich o.a. richten op het gidsen van de nationale en internationale bezoeker die met respect voor de stad en haar bewoners naar de Metropool Amsterdam komt. Doel is hen op een kwalitatief hoogwaardige manier te gidsen naar het culturele aanbod en de onverwachte plekken in de stad en metropool te laten ontdekken. Dit bevordert bovendien spreiding. Ook ten aanzien van bedrijven en congressen staat kwaliteit voorop. De aandacht gaat naar die bedrijven en congressen die banen in de Metropool Amsterdam realiseren en bijdragen aan duurzaamheid en innovatie. “We moeten blijven bouwen aan de internationale reputatie van Amsterdam’, aldus Geerte Udo.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.