Amsterdam Marketing vaart aangescherpte koers onder nieuwe naam: amsterdam&partners

01-03-2019 - Amsterdam Marketing heet vanaf volgende week amsterdam&partners. Een naam die past bij de aangescherpte strategie die de nadruk legt op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Geerte Udo die per 1 maart start als nieuwe directeur, staat voor de uitdaging om met alle partners de regie te houden op de uitdagingen van de Metropool Amsterdam.

De naam Amsterdam Marketing past niet meer bij de aangescherpte koers. “De term marketing wordt gekoppeld aan meer. Maar het is kwaliteit waar we voor kiezen. De nieuwe naam benadrukt wat we doen, met wie en voor wie. Samen met een veelheid aan partners en relaties dragen wij bij aan een leefbare en welvarende Metropool Amsterdam. Die belofte blijft onveranderd.”

amsterdam&partners gaat zich o.a. richten op het gidsen van de nationale en internationale bezoeker die met respect voor de stad en haar bewoners naar de Metropool Amsterdam komt. Doel is hen op een kwalitatief hoogwaardige manier te gidsen naar het culturele aanbod en de onverwachte plekken in de stad en metropool te laten ontdekken. Dit bevordert bovendien spreiding. Ook ten aanzien van bedrijven en congressen staat kwaliteit voorop. De aandacht gaat naar die bedrijven en congressen die banen in de Metropool Amsterdam realiseren en bijdragen aan duurzaamheid en innovatie. “We moeten blijven bouwen aan de internationale reputatie van Amsterdam’, aldus Geerte Udo.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Holland Evenementen Groep

  De Holland Evenementen Groep is een allround evenementenlocatie, gelegen aan de A15 bij Tiel in het midden van...
 2. Aaaaha! Bureau voor live communicatie

  Wij weten hoe we jouw collega’s, relaties en vakgenoten in de actiestand krijgen. Dat is de kracht van live...
 3. Effectivents

  Effectivents verzorgt een verkorte opleiding eventmanagement en diverse trainingen en cursussen in eventmanagement...
 4. Artishock Events & Marketing

  Slingers ophangen kan iedereen, Artishock houdt zich bezig met het ontwikkelen van evenementen die (of dit nu voor...
 5. VR Event Rent

  Virtual Reality ervaringen bij jouw op locatie!

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners