Arjan+van+Dijk+Groep+komt+met+nieuw+winterevenement
Nieuws

Arjan van Dijk Groep komt met nieuw winterevenement

Arjan van Dijk Groep zet van 10 december 2010 tot en met 16 januari 2011 een nieuw winterevenement neer in Jaiselings Royal Palace te Wernhout.

'Deze winter zal op Jaiselings Royal Palace te Wernhout een waar winter wonderland herrijzen. Winterboulevard Brabant is een eigentijds, maar ook nostalgisch concept waarbij de kernwoorden; sfeervol, gezelligheid, warmte en no-nonsens centraal staan. Dit unieke concept biedt winterse gezelligheid, heerlijke lekkernijen en fantastisch entertainment. Ofwel een gewoon goed feest', aldus organisator Arjan van Dijk Groep.

Vanaf 75 euro
'Winterboulevard Brabant is geschikt voor iedereen. Voor groepen vanaf 35 personen is er een basisarrangement samengesteld vanaf € 75,- p.p. excl BTW*, maar het concept kan uiteraard toegespitst worden op de wensen van de opdrachtgever. Het is een avondvullend concept inclusief entertainment, heerlijke gerechten en drankjes. Alles is mogelijk, van zakelijke invulling in een totaal andere omgeving tot heerlijke borrel of van succesvolle productpresentatie tot bruisend personeelsfeest. Jaiselings Royal Palace is makkelijk te bereiken en biedt voldoende parkeergelegenheid. Op donderdag 16 december kunnen ook kleinere groepen inschrijven.'

* afhankelijk van de groepsgrootte en aanvullende wensen
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.