Artishock%2C+BINK+en+Advance+Events+beste+zakelijke+dienstverleners+in+eventmarketing+2019
Nieuws

Artishock, BINK en Advance Events beste zakelijke dienstverleners in eventmarketing 2019

Artishock events & marketing is de beste zakelijke dienstverlener in de categorie eventmarketing 2019, gevolgd door BINK en Advance Events. Dit blijkt uit een jaarlijks onderzoek uitgevoerd door de Universiteit van Amsterdam onder ruim 5100 respondenten, in opdracht van leiderschapsplatform MT.

Onder leiding van Professor Henk Volberda worden respondenten gevraagd met welke dienstverleners ze graag zaken doen en met welke score zij deze dienstverleners beoordelen in o.a. de categorieën klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering. De respondenten zijn beslissers met inkoopbevoegdheid en hebben in de afgelopen drie jaar zaken gedaan met de bedrijven die ze beoordeelden.

Naast de categorie eventmarketing is er door eventbedrijven ook hoog gescoord in andere categorieën. Zo staat MOVE bovenaan in de categorie Runner Up, neemt Louder Brandactivation de leiding in de ranglijst voor de hoogste NPS-score, en staan IQ Events, BINK en Stage events op nummer één in de categorieën klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering.

In de totale ranglijst van beste zakelijke dienstverleners van 2019, de MT1000, is Artishock het hoogste geëindigd op plek 23.



Fotocredits: www.mt.nl 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.