Babs Nijdam treedt toe tot directie Amerpodia als commercieel directeur

08-03-2019 - Per 1 april is Babs Nijdam de nieuwe Commercieel Directeur binnen de directie van Amerpodia, bestaande uit de Amsterdamse eventlocaties Rode Hoed, Felix Meritis, De Nieuwe Liefde en Compagnietheater. Met de inkomsten uit verhuur wordt de culturele programmering mogelijk gemaakt. Babs Nijdam zal verantwoordelijk zijn voor de verdere strategische groei van deze inkomsten.

Babs ontdekte meer dan 10 jaar geleden haar passie voor de evenementenindustrie. Bij Amsterdam RAI heeft ze ervaring opgedaan in sales en marketing in de (inter)nationale MICE en associatie markt. De laatste jaren heeft ze via Sequoia Venue Solutions verschillende lokale en internationale locaties succesvol ondersteund in business development en strategische groeiprojecten bij onder andere Arsenal Football Club, Bath Racecourse en Conference Centre, Barbican Center, ICE Krakow Congrescentrum, Artis en Johan Cruijff Arena.

Als oprichtster van de Nederlandse Chapter van GMIC en in huidige bestuursrol bij MPI Nederland heeft zij ruime kennis van duurzaamheid, nieuwe innovaties en ontwikkelingen in de evenementenindustrie. Ze combineert strategisch denken en vermogen om nieuwe zakelijke kansen te creëren om duurzame bedrijfsgroei te realiseren.

Algemeen directeur Clayde Menso: ‘Ik kijk uit naar de samenwerking met Babs Nijdam en heb, gezien haar staat van dienst, het volste vertrouwen dat we met haar visie, kennis en ervaring duurzaam kunnen uitgroeien tot toonaangevende evenementenlocaties met een perfect serviceniveau.’

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Paviljoen de Witte

  De zee. De zilte lucht. Een zomerse bries. Wapperend witte vitrage voor de hoge, openslaande deuren naar het riante...
 2. Bakx & Meijer Catering

  ‘’Met liefde onze opdrachtgevers ontzorgen door middel van creativiteit, ervaring en gastvrijheid. We zorgen samen...
 3. Tobacco Theater

  TOBACCO Theater, een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam.
 4. UP Events

  Bij UP Events kom je voor de beleving. Na één bezoek wil je meer. En als je terugkomt krijg je weer iets nieuws. To...
 5. Ebben Inspyrium

  8.500 flexibel oppervlakte biedt onbeperkte mogelijkheden voor een bijzondere, groene productie van 20 tot en met...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners