#BBBQ20 3 juli livestream editie: De complete eventbranche steekt de barbecue aan

26-06-2020 - #BBBQ20 - Het zou bijna weer zo ver zijn: het branchefeest waar iedereen jaar 700 eventcollega's elkaar ontmoeten, feesten en volleyballen. En ook al is er nu iets verruiming, een dergelijk feestje is nu niet gepast en met 1,5 meter in onze ogen ook niet mogelijk. En toch pakken we het moment. Online. Met entertainment, bbq-tips, prijzen en lekker muziek!

Dus eventbedrijven, teams, collega's, pak de barbecue, vind een plek met 1,5 meter afstand tussen al je collega's steek de barbecue aan en proost samen met eventprofessionals door het hele land op onze branche. Laten we gepast de rug rechten en elkaar steunen. Op vrijdag 3 juli gaan we vanaf 16.00 uur live met de hele branche, vanaf kantoren, vanuit huis, in ieder geval samen op afstand. Doen jullie mee aan de grootste hybride barbecue van het land? Dit verwachten wij van jullie, wij regelen de rest:

  1. ​Zorg voor goed internet
  2. Zorg voor goed beeld
  3. Zorg voor goed geluid
  4. Schenk jezelf een drankje in
  5. Steek de bbbq aan
  6. ENJOY!

 

In samenwerking met EventProducent (live stream) en AT Bookings wordt het een bijzonder moment. Een hart onder de riem, een toost op ons vak, maar ook mooie prijzen en topentertainment. 'Niemand is verplicht deel te nemen, niemand is verplicht om met het hele team zelf een barbecuetje te regelen, niemand hoeft de mooiste teamfoto's te delen, maar samen zijn we wel de eventbranche, dus wat zou het mooi zijn dat we verspreid over heel Nederland dit moment aangrijpen om samen te toosten.'

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners