BDO+viert+met+2800+collega%27s+en+topartiesten+75%2Djarig+bestaan+in+Ahoy
Nieuws

BDO viert met 2800 collega's en topartiesten 75-jarig bestaan in Ahoy

Fijnevent organiseerde onlangs voor ruim 2800 collega's en partners het 75-jarig jubileumevenement van BDO.

Met als thema Party @ Penny Lane pakte fijnevent aardig uit voor BDO. Het 75-jarig jubileumevenement was weer eens een echt bedrijfsfeest waar het vooral draaide om fun en party in combinatie met een keur aan artiesten.

Om binnen het thema te blijven, kwam de Beatles look-a-like coverband over uit Tsjechië. 'The Beatles live on stage. Het was het alsof de tijd werd teruggedraaid. De op maat gemaakte videoclip op de achtergrond, maakte het plaatje compleet. Authentiek, maar eigentijds en geheel in stijl van 75 jaar BDO. Wat een happening', kijkt een tevreden Jos van den Broek van fijnevent terug op het evenement.

Trots
Na The Beatles coverband traden onder meer Berget Lewis, Boris, George Baker Ceaser Zuiderwijk, de Gebroeders Ko, The King of Bingo en Jules Deelder op. 'Op de main stage zorgde Candy Dulfer samen met haar band voor de slagroom op de taart. Aan het einde van de avond zetten gastheer Huub en DJ Miss Smile nog even de laatste puntjes op de ‘i’, waarna de opdrachtgever de avond bestempelde als méér dan geslaagd. “Een top feest, precies wat we wilden. Blij en trots om een BDO’er te zijn!”, benadrukt Van den Broek.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.