Best+Event+Awards+World+2019%3A+claimt+Nederland+haar+plek+als+nr+1+eventland%3F
Nieuws

Best Event Awards World 2019: claimt Nederland haar plek als nr 1 eventland?

BEST EVENT AWARDS WORLD - Best Event Awards World (BEA World) komt er weer aan. Van 26 tot en met 30 november worden in Milaan de prijzen uitgereikt voor de beste live communicatie en eventmarketing ter wereld. Daar heeft Nederland de eer en een plek hoog te houden. Tijdens de zogeheten Live Communication Week worden ook de Best Location Awards uitgereikt. Profiteer van een early bird om mee te doen.

Het BEA World Festival is dit jaar onderdeel van de Live Communication Week in Milaan. EventBranche.nl is al jaren de Nederlandse mediapartner van dit hoogtepunt van het jaar. De combinatie van de allerbeste eventmarketing en live communicatie cases met het ongelooflijk krachtige netwerk, maken een bezoek zeer waardevol. Maar dat is meedingen om de Best Event Awards World en de Best Location Award ook. 

Initiatiefnemer Salvatore Sagone, van de ADC Group: 'The upcoming edition of Bea World Festival will take place in Milan, Italy, from 27 to 30 November within the Live Communication Week, a new format launched by ADC Group, that will host both the Bea World Festival and Bea Italy Festival. The event is conceived as a real business platform and a meeting point between supply and demand, aimed at celebrating the creativity and innovations that are redesigning the events and live communication industry, both on the local Italian market and worldwide.'

Na inschrijving hoor je in het voortraject of je tot de genomineerde behoort. Als dat zo is, mag je live pitchen in Milaan en wordt de volgende dag de award uitgereikt. Met name de pitchdag is één grote bron van inspiratie en netwerkmogelijkheden. Daarnaast zijn er diverse sprekers en is er nog een leisure programma. Dit jaar zijn er overigens vier nieuwe categorieen: Brand Activation, Festival, Institutional Ceremony en Hybride evenementen.

Vorg jaar waren er 303 inschrijvingen uit 28 landen, van 122 bureaus. Word ook onderdeel van dit eventspektakel en als bijvangst: door in te schrijven voor BEA World is de Gouden Giraffe inschrijving ook al bijna rond...

Profiteer van de Super Early Bird:
Delegate Pass van 700,- voor 450,-

 

To enter the Awards: www.beaworldfestival.com/enter-awards/ 

To buy a Delegate Pass: www.beaworldfestival.com/buy-delegate-pass

For more details, please visit www.beaworldfestival.com

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.