Best+Event+Awards+World%3A+Blue+Rhapsody+wint+locatie+award
Nieuws

Best Event Awards World: Blue Rhapsody wint locatie award

BEA WORLD - Blue Rhapsody staat nu ook internationaal op de kaart. Het 'next level' evenementenschip won tijdens de Best Event Awards World in Milaan de Best Location Award in de categorie CELEBRATION/PRODUCT LAUNCH VENUE.

Managing Director Eric van der Zwaluw was samen met collega Sanne Krijnen in Milaan aanwezig om de prijs namens het gehele team van Blue Rhapsody in ontvangst te nemen.
 
Een eerste reactie
'Ik ben ontzettend blij en trots op het winnen van één van de belangrijkste prijzen binnen de branche. Het beloont niet alleen Blue Rhapsody als 'celebration/ product launch' locatie, maar ook het team dat onze bijzondere missie met bloed, zweet en tranen heeft weten mogelijk te maken', aldus Eric van der Zwaluw, Managing Director bij Constant in Beweging, moederbedrijf van Blue Rhapsody. 'Het schip dat begin juli jl. officieel aan de evenementenbranche werd gepresenteerd, heeft een eerste reeks evenementen in het binnenland achter de rug en is met deze award op zak klaar om ook de rest van de Europese markt te gaan veroveren.'

 


 

 

 



 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.