Best+Event+Awards+World+Nederlandse+genomineerde%3A+Coolste+Baan+van+Nederland
Nieuws

Best Event Awards World Nederlandse genomineerde: Coolste Baan van Nederland

BEST EVENT AWARDS WORLD - Best Event Awards World kent dit jaar 11 Nederlandse finalisten. EventBranche.nl publiceert de evenementen één voor één. De eerste genomineerde is een evenement waar niemand om heen kon: de Coolste Baan van Nederland. Een evenement georganiseerd door House of Sports in samenwerking met Xsaga.

Na het overweldigende succes in 2014, lag er van 18 januari tot en met 11 maart 2018 weer een ‘Coolste Baan van Nederland’ en kon er weer worden geschaatst in het Olympisch Stadion! De Coolste Baan van Nederland is een schaatsbaan voor iedereen, waar sport & entertainment en breedtesport & topsport op een unieke wijze samen komen. Waar we de bezoekers meenemen in de rijke schaatsgeschiedenis in een unieke setting die de schaatsliefhebber kippenvel bezorgd. Van recreatief schaatsen tot schoolschaatsen, van schaatsles tot curlingclinics, “wining & dining on ice” op diverse thema-avonden, voor families, voor studenten of bedrijfsuitjes.

De editie van 2018 was extra bijzonder met de ISU WK Allround als spectaculair slotstuk. In 2018 is het 125 jaar geleden dat Jaap Eden zich in Amsterdam liet huldigen als de officiële eerste wereldkampioen allround schaatsen. Na 125 jaar keerde de ISU WK Allround terug naar Amsterdam en brachten wij een eerbetoon aan alle wereldkampioenen die in de voetsporen van Jaap Eden zijn getreden.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.