Blue+Rhapsody+bijna+gereed+om+gasten+te+ontvangen%3A+boek+nu+een+bezichtiging
Nieuws

Blue Rhapsody bijna gereed om gasten te ontvangen: boek nu een bezichtiging

VARENDE EVENEMENTENLOCATIE - 'Nog even geduld en dan is de mooiste varende locatie van Nederland echt een feit. Ons team bij Constant in Beweging legt momenteel de laatste hand aan het iconische schip, Blue Rhapsody. Inmiddels is deze next level locatie op de werf van Teamco in Heusden aangekomen. U kunt al een afspraak inboeken om het evenementenschip te bewonderen.

Op de werf in Heusden zal de komende maanden keihard gewerkt worden om ervoor te zorgen dat het schip in juni 2019 als varende evenementenlocatie in de vaart wordt genomen. Het casco is eerder dit jaar gebouwd op de werf van Vahali Shipyards in Servië en vanuit daar naar Nederland gesleept. Vanwege de extreem lage waterstand was de werf van Vahali in Gendt niet bereikbaar en is het staalwerk in Arnhem voltooid. Vorige week kon Blue Rhapsody op de helling worden geïnspecteerd en zijn de schroeven geplaatst. Hierna kon het schip zijn weg vervolgen naar de werf van Teamco.

'Na de lange reis vanuit Servië is het evenementenschip eindelijk op zijn laatste bestemming in het bouwproces aangekomen. Teamco gaat het schip nu afbouwen, zodat we in juni ook daadwerkelijk de eerste, reeds verkochte evenementen op het schip kunnen verzorgen', aldus Eric van der Zwaluw, managing director van Constant in Beweging. 'Voor geïnteresseerden is er de mogelijkheid om het schip in aanbouw op de werf te bezoeken. Afspraken voor een bezoek kunnen via Constant in Beweging worden ingepland.'

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.