Brand New Live lanceert Brand New Live Events

18-07-2017 - EVENEMENTENBUREAU - Hét entertainment marketingbureau Brand New Live zet een zelfstandig event-label in de markt: Brand New Live Events. Het eventbureau met nieuwe mensen en een nieuwe werkwijze is het antwoord op de groeiende vraag naar bedrijfsevenementen.

De steeds snellere en specifieke vragen op het gebied van B2B én B2C-events vragen om specialistische kennis en oplossingen waarbij naast creativiteit vooral data en flexibele productiekracht een belangrijke rol spelen. Brand New Live Events gaat zich enerzijds toeleggen op het creëren, produceren en meetbaar maken van diverse soorten evenementen zoals B2B events, launchevents, persevents, personeelsfeesten, awardshows en publieksevenementen. Daarnaast zal Brand New Live Events eigen event-formules in de markt zetten die worden ontwikkeld in samenwerking met partners (van virtual reality tot mvo).

Chris Havinga, director/owner Brand New Live: 'Wij hebben de afgelopen jaren voor onze vaste bureauklanten honderden evenementen ontworpen en geproduceerd. Door de toenemende vraag van nieuwe opdrachtgevers naar de event-expertise hebben we besloten om Events als zelfstandig label in de markt te positioneren. Natuurlijk kan Brand New Live Events altijd rekenen op de marketing- en mediaspecialisten binnen moederbedrijf Brand New Live. Bovendien zullen wij op korte termijn een aantal interessante samenwerkingen bekendmaken.'

Marc Hofstede, director/owner Brand New Live: 'Door ruim 25 jaar ervaring die wij hebben in het organiseren en produceren van events weten wij voor iedere vraag een passende oplossing te bedenken en te produceren. Van VR-diner voor 30 relaties tot personeelsfeest voor 10.000 klanten. Van uitnodigingstraject tot videoregistratie. Wij hebben de knowhow in huis of in ons directe netwerk. Dat maakt ons slagvaardig en flexibel. Tevens trekken wij specialisten aan uit het werkveld en investeren wij in technologische innovaties om event-beleving nog beter meetbaar te maken.'

Een van de nieuwe gezichten binnen Brand New Live Events is Jamel van Laarhoven. Hij is aangetrokken als manager van het nieuwe label. De afgelopen 10 jaar werkte Jamel bij gespecialiseerde eventbureaus, waar hij eindverantwoordelijk was voor events en beurzen.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Kronenburg

  Zoekt u voor uw evenement of event een sprankelende Host of Hostess, een ervaren Teamleider, een elegant Hospitality...
 2. Faber audiovisuals

  Faber Audiovisuals is een toonaangevende Europese leverancier van LED-scherm verhuur en AV producties. Het bedrijf...
 3. Holland Evenementen Groep

  Een allround en unieke evenementenlocatie in het midden van Nederland. Dé locatie voor bijzondere...
 4. The Hague Conference Centre

  Geweldige bereikbaarheid, persoonlijke betrokkenheid en state-of-the-art voorzieningen maken van iedere bijeenkomst...
 5. Markant Outdoorcentrum

  Een Bedrijfsfestival of sportief evenement bij Markant Outdoorcentrum. Kom gegarandeerd met mooie verhalen thuis!

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners