CLC%2DVECTA+organiseert+MVO+Next+Level
Nieuws

CLC-VECTA organiseert MVO Next Level

Branchevereniging CLC-VECTA organiseert dinsdag 7 september de bijeenkomst MVO Next Level in het Wolrd Forum Den Haag.

MVO is volgens CLC-VECTA allang geen keuze meer. 'MVO moet. Maar hoe bereiken we
met de Live Communication branche “MVO Next Level”?', legt de branchevereniging de achterliggende vraag bloot. Het programma voor dinsdagmiddag 7 september in het World Forum:

MVO: hype of nieuwe economie?
De meest geboekte MVO-spreker van het land Ruud Koornstra deelt zijn passie voor
duurzaam ondernemen. Een inspirerend verhaal over succesvol en verantwoord ondernemen in combinatie met, niet onbelangrijk, geld verdienen. Is dit een hype of nieuwe economie? Koornstra is ondermeer mede-oprichter van Tendris.

Green Table
In aansluiting op de inleiding van Ruud Koornstra zullen onder leiding van Simone van Trier meningen gedeeld worden rondom de 'Green Table'. Aan deze tafel zullen de “voorvechters van duurzaamheid” in de Live Communication branche plaatsnemen om samen met u kennis te delen over het hoe en waarom van “MVO Next Level”.

Om vervolgens gezamenlijk door interactie met de met de aanwezigen tot praktische
toepasbaarheid van MVO voor de branche te komen. Deelnemers aan de Green Table zijn vertegenwoordigers vanuit de platformen beurzen, congressen & vergaderen, evenementen, entertainment en incentives. Tafelgasten zijn ondermeer: Alex Bontenbal (Green Label Events), Michiel Middendorf (World Forum Den Haag) en Kees Teer (Dorint
Hotel Amterdam Schiphol).

Het programma wordt afgesloten met een samenvattende toespraak van een prominent en deskundig persoon. Meer informatie volgt hierover binnenkort op www.clcvecta.nl.
 

Expoborrel en speedmeet
Aansluitend op de themabijeenkomst vindt de Expoborrel plaats. Dé brancheborrel voor iedereen die actief is in Live Communication branche. Tijdens deze borrel wordt door CLC-VECTA lid DOOR Training & Coaching op een interactieve wijze een speedmeet gefaciliteerd. Een optimale netwerkmogelijkheid onder leiding van Bart van Luijk! Ook wordt er een rondleiding in het World Forum verzorgd.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.