CLC%2DVECTA+trekt+A%2Dmerken+aan+als+preferred+suppliers
Nieuws

CLC-VECTA trekt A-merken aan als preferred suppliers

Brancheorganisatie CLC-VECTA sluit binnenkort een overeenkomst met Ernst & Young, ArboNed en De Lease Maatschappij als preferred suppliers.

Op 7 september a.s. zullen de samenwerkingsovereenkomsten worden ondertekend in het World Forum te Den Haag.

'De door CLC-VECTA afgesloten samenwerkingsovereenkomsten met externe partijen bieden de leden van CLC-VECTA extra mogelijkheden te profiteren van het lidmaatschap. De samenwerkingsverbanden bieden diverse aantrekkelijke collectieve (kortings)voordelen. Daarnaast profiteren de leden én CLC-VECTA van extra kennis en expertise op de diverse vakgebieden. Eerder heeft CLC-VECTA samenwerkingsovereenkomsten gesloten met Aon, BRS, Dijkstra Voermans Advocatuur & Notariaat, Randstad P/flex, Philips Myshop, Photos and More, PlantijnCasparie, Respons en STER', aldus de brancheorganisatie.

Voorzitter Riemer Rijpkema geeft aan zeer tevreden te zijn: ‘Het is ons wederom gelukt een aantal gerenommeerde partijen aan ons te binden die het mogelijk maken onze informatiestromen naar en kennisdeling met leden verder te optimaliseren. Daarmee geven wij verder invulling aan onze doelstellingen de leden verder te professionaliseren en de branche te profileren, mede door middel van brancherapportages die wij met de diverse partijen zullen publiceren en de auditing van beurzen’. Commercieel Manager René de Kok vult aan: ´Leden vragen in deze tijden meer dan alleen de traditionele diensten die een brancheorganisatie levert. Met de bestaande en nieuwe samenwerkingen kunnen we onze leden mooie collectieve financiële voordelen bieden, naast andere financiële lidmaatschapsvoordelen zoals onze gratis vacaturebank en gratis beursbezoek, maar ook bijvoorbeeld met het VECTA Garantiefonds.´

MVO, Next Level
De nieuwe preferred suppliers zullen op 7 september a.s. de meerjarige overeenkomsten ondertekenen. Op deze dag vinden in Den Haag zowel de CLC-VECTA Algemene Ledenvergadering, als de Septemberbijeenkomst ´MVO, Next Level´plaats. In nauwe samenwerking met het World Forum biedt CLC-VECTA leden en niet-leden een volledig en gevarieerd programma aan, geheel in het teken van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). MVO is allang geen keuze meer. MVO moet! Maar hoe bereiken we met de Live Communication branche ´MVO Next Level´?

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.