Congres- en eventbureau Spitz viert jubileum en opent kantoor in Den Haag

01-10-2018 - Burgemeester Pauline Krikke heeft op 26 september het kantoor van het gerenommeerde Haagse congres- en eventbureau SPITZ officieel geopend. SPITZ viert dit jaar dubbel feest. Niet alleen heeft zij haar vleugels uitgeslagen en is neergestreken aan het Lange Voorhout 1, ook bestaat het bureau dit jaar vijftien jaar. ‘Al 15 jaar brengt SPITZ werelden en mensen bij elkaar. Met durf om buiten de geijkte kaders te denken. SPITZ legt verbinding tussen groepen mensen die je niet direct zou bedenken. Ik vind dit niet alleen heel leuk maar ook inspirerend’, aldus de burgemeester.

Het thema verborgen schatten stond centraal tijdens het openingsfeest. Het voormalige bankgebouw waar SPITZ nu is gevestigd roept met de tientallen bewaard gebleven kluisjes de associatie naar verborgen schatten op.  Zo begon powervrouw avant la lettre Helene Kröller-Müller haar museum aan het Lange Voorhout 1. Actrice Julika Marijn speelde tijdens de opening een gedeelte van haar voorstelling over Helene Kröller-Müller. Cabaretier Sjaak Bral deelde vervolgens op hilarische wijze zijn kijk op verborgen schatten  in relatie tot powervrouwen.

Lef en ambitie
Directeur Marianne Dijkmans; 'Als de aanpakkers met impact de opdrachtgevers met lef en ambitie elkaar treffen, dan wordt 1 en 1 wel heel veel meer dan 3!’

Anouk Kamps, ook directeur van SPITZ: ‘Wij zijn bijzonder trots op deze fantastische inspirerende locatie. Vijftien jaar geleden zijn we gestart op een kamer in het huis van mijn zakenpartner en nu mogen we met ons team van tien vrouwen aan de slag voor onze opdrachtgevers vanuit de mooiste laan van Den Haag. Onze kenmerkende creatieve concepten krijgen nog meer kans tot ontwikkeling in deze bijzondere locatie!’.

1 Reacties

Hoi Marianne en Anouk, van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! Jullie mogen trots zijn.
Judith Moonen @ 03-10-2018 15:42 uur
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Tio University of Applied Sciences

  Wil jij ook evenementen organiseren? Word een talent in het organiseren van evenementen met de hbo-opleiding Hotel-...
 2. Omnivents, Avontuurllijk Evenementenbureau, PEOPLE-POWER-PLAY

  Omnivents en Watergoed, een one-stop-shop!
 3. VR Event Rent

  Virtual Reality ervaringen bij jouw op locatie!
 4. Jaarbeurs Media Plaza

  Media Plaza van Jaarbeurs is een van de meest moderne en innovatieve congres- en vergaderlocaties in Europa.
 5. Artishock Events & Marketing

  Slingers ophangen kan iedereen, Artishock houdt zich bezig met het ontwikkelen van evenementen die (of dit nu voor...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners