Congres Wet & Regelgeving: 1 middag alle kennis (LAATSTE KANS)

01-11-2018 - De afgelopen jaren is de wereld van eventmarketing en live communicatie nog al eens getroffen door nieuwe wetgeving. Vaak wet- en regelgeving met als doel minder papierwerk, maar met een bij-effect voor onze branche. Om die reden organiseert EventBranche op 5 november het Congres Wet & Regelgeving. Een dag waarop de nieuwste wetgeving zoals AVG, de WKR, maar ook de regels rondom beveiliging en terreur vertaald wordt naar uw dagelijkse eventwerk.

De werkkostenregeling laat nu pas haar eerste tanden zien. De AVG? We vervallen al in compleet overspannen reacties of hebben het juist niet op orde. Wat moet er wel en wat niet gebeuren? En weten opdrachtgevers en bureaus wel wat ze moeten doen bij terreur of als de veiligheid van bezoekers in het gedrang komt? Maandag 5 november in Pathé Utrecht Leidsche Rijn krijgt u de vertaling van deze wetten naar uw dagelijkse eventwerk.

                                                             Wat: Congres Wet & Regelgeving
                                                     Wanneer: Maandag 5 november 2018
                                                           Waar: Pathé Utrecht Leidsche Rijn
                                              REGISTREREN: www.eventbranchecongres.nl


AVG
Praktische tips voor uw evenement:
AVG, GDPR, ingewikkelde materie met directe gevolgen voor ieder evenement.  Als eventprof of opdrachtgever moet u dus heel goed weten welke data door uw vingers gaan en hoe u deze data moet beschermen en verwerken. De eventbranche maakt daarbij nogal rare sprongen. Van bezoekerslijsten achter glas tot een stip-op-het-voorhoofd-protocol. Wat moeten we nou wel en niet doen. In één keynote alle praktische tips.

Werkkostenregeling
‘Oh oh, er worden boetes uitgedeeld’:
STOP! Klik nou niet weg. Denk nou niet: jaja, die WKR, het zal allemaal wel. Het heeft even geduurd maar de eerste boetes zijn namelijk uitgedeeld. Evenementen die door de Belastingdienst beoordeeld werden als fun en daardoor verkeerd geboekt waren...naheffing! Onze sprekers nemen u mee naar de praktijk en de wrijving tussen de WKR anno 2018 en evenementen en leggen u uit hoe u de WKR toepast en boetes voorkomt.

Beveiliging
Bovenaan ieders checklist, maar wat moet je wel en niet doen?:
Beveiliging van zakelijke evenementen heeft in no time de checklisten voor het organiseren van een evenement beklommen. Beveiliging bevindt zich inmiddels boven aan de checklisten van alle organisatoren en opdrachtgevers. Maar wat moet u wel en niet doen? Wie of wat moet u betrekken bij het evenement waar de CEO van een groot bedrijf aanwezig is? Of als er iemand van het Koninklijk huis komt, een BN'er of als er potentiële terreurdreiging is?

Alles weten over de nieuwste wet en regelgeving, en hoe je dit toepasbaar maakt in je dagelijkse werk?
Registreer dan nu voor het Congres Wet & Regelgeving, op 5 november bij Pathe Utrecht Leidsche Rijn, via www.eventbranchecongres.nl.

 Over de locatie
Pathé Utrecht Leidsche Rijn biedt fantastische mogelijkheden voor diverse evenementen in het midden van het land. Dit moderne theater gelegen aan de ‘Cultuuras’ van Utrecht Leidsche Rijn heeft 7 film-, eventzalen van 180 tot 660 personen, ruime foyers en multifunctionele breakout ruimtes. Uiteraard beschikt de locatie in elke zaal over WiFi, state-of-the-art beeld en geluid, en de mogelijkheid presentaties op een groot (film-)scherm te vertonen. Absoluut uniek zijn de mogelijkheden op het dak van dit theater. De rooftop geeft u 360 graden vrij zicht over Utrecht en de mogelijkheid om een buiten evenement, filmvoorstelling , borrel of feest te realiseren. Pathé Utrecht Leidsche Rijn heeft veel daglicht en ruime foyers aansluitend op de zalen met meerdere bars. De bioscooplocatie biedt heerlijke culinaire creaties i.s.m. Oseven, van lunch arrangement tot volwaardig diner.
www.pathebusiness.nl
 

     

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. De Kuip Meetings & Events

  De Kuip biedt voor ieder evenement van 50 tot 2.500 personen vele mogelijkheden in één van de 15 sfeervolle zalen.
 2. NFGD Audiovisueel

  De NFGD is het oudste audiovisuele bedrijf van Nederland en de meest flexibele partij om mee te werken als je...
 3. Party Rent Group

  Inrichtingsconcepten, designmeubilair, catering equipment, event-logistiek
 4. Hotel Papendal

  Haal het beste uit jezelf én jouw evenement!
 5. Strandzuid

  Het concept onderscheidt zich van de andere stadsstranden door de perfecte mix van business en leisure.

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners