Crown+Business+Studios%2C+Oseven+en+Van+Eeden+bundelen+krachten
Nieuws

Crown Business Studios, Oseven en Van Eeden bundelen krachten

Crown Business Studios is een feit en hiermee wordt het voormalige Event Center Aalsmeer nieuw leven ingeblazen. De maximale capaciteit is zélfs uitgebreid naar 4.500 personen.

Omdat moedermaatschappij Stage Entertainment zich steeds meer concentreert op musicals sloot Event Center Aalsmeer vorig jaar haar deuren. Even leek de evenementenlocatie van het toneel te verdwijnen, maar inmiddels heeft het evenementencentrum onder de naam Crown Business Studios een nieuw eventleven gekregen. In de Studios moet een samenwerking tussen de Crown, partycateraar Oseven en Van Eeden Evenementen de evenementenlocatie weer in volle glorie laten herleven.

Capaciteit
'Door het vrijkomen van de voormalige studio’s is de capaciteit zelfs uitgebreid. Het is nu mogelijk om zittend met 1.800 personen plenair te beginnen, bijvoorbeeld om de jaarcijfers te presenteren, awards uit te reiken of een openingsshow te programmeren. Daarna kan men uitwaaieren over de vele sfeervolle zalen die Crown Business Studios telt. Voor een feestavond is de capaciteit zelfs vergroot naar 4.500 mensen', aldus Van Eeden in een telefonische reactie.

'Ook voor kleinere groepen zijn er volop mogelijkheden. De zalen zijn stuk voor stuk geschikt voor een intiem feestje of vergadering vanaf 100 personen. Voor bedrijven die een (personeels)feest willen organiseren, is een aantal scherp geprijsde arrangementen samengesteld, met daarin buffetten, drankjes, zaalhuur en uitgebreid entertainment. Een compleet feest is al mogelijk vanaf € 70,00 per persoon, mede door de scherpe huurtarieven.'

>> Van Eeden reageert: Event Center nu toegankelijker
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.