DCRT & Van Dam Catering presenteren pop-up eindejaarsevent: de Winter Event Box

03-11-2019 - DCRT Event Decorations & Styling introduceert een nieuw concept voor de feestdagen: de Winter Event Box. Deze industriële boxen zijn zowel indoor als outdoor inzetbaar en maken een “pop-up” feest op een locatie naar keuze. Voor bedrijven kan het in verband met de WKR voordelig zijn om op eigen locatie de eindejaars- of nieuwjaarsborrel te organiseren. Met de Winter Event Box krijgt een borrel op eigen terrein toch het verrassende effect van een nieuwe locatie.

De Winter Event Box is een blackbox die geheel naar wens kan worden ingericht en gestyled. Een box kan worden ingericht als kerstbar of dinerlocatie, maar het is ook mogelijk meerdere boxen te plaatsen om gezamenlijk een winter wonderland te maken. DCRT beschikt over 9 meubellijnen en een ruim assortiment decoratiematerialen. De styling wordt geheel naar wens aangepast, van gezellige après ski tot 5-sterren chic. 

Facts & Figures
> Zowel indoor als outdoor te gebruiken
> Inrichting en styling op maat
> Opbouw vanaf 30 minuten
> In compact formaat vanaf 4 m2 verkrijgbaar
> Persoonlijke branding van de Borrel Box is mogelijk

Samenwerking Van Dam Catering
Om de zorg voor de kerst of nieuwjaarsborrel uit handen te nemen er voor de Winter Event Box een borrel arrangement verkrijgbaar. DCRT Event Decorations  & Styling en Van Dam Catering hebben hiervoor krachten gebundeld. Een arrangement is beschikbaar voor groepen boven 50 personen en inclusief 1 Pop-Up Event Box incl. meubilair & styling, Hollands assortiment, een assortiment koude & warme winterse bites en horecamedewerkers.

Bent u geïnteresseerd in de Winter Event Box? Neem dan contact met ons op, we adviseren u graag. U bereikt ons via: info@dcrt.nl of telefonisch op 023 555 13 90.

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. UP Events

  Bij UP Events kom je voor de beleving. Na één bezoek wil je meer. En als je terugkomt krijg je weer iets nieuws!
 2. Jan Verhuur

  JAN Verhuur als verhalenverteller voor jouw event Sinds jaar en dag verzamelen de inkopers bij JAN Verhuur bijzondere...
 3. Marketing Generation

  Wij zijn specialist in live communicatie en weten met onze concepten en events mensen te raken en waardevolle...
 4. Wolterinck Event Decoration B.V.

  Bij Wolterinck Event Decoration draait alles om het creëren en bouwen van mooie groene belevenissen. Voor u, uw...
 5. Kronenburg

  Zoekt u voor uw evenement of event een sprankelende Host of Hostess, een ervaren Teamleider, een elegant Hospitality...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners