De+afstandhouder%3A+altijd+1%2C5+meter+afstand+op+je+evenement
Persberichten

De afstandhouder: altijd 1,5 meter afstand op je evenement

EVENEMENTEN EN CORONA - Dat we zo snel mogelijk van die 1,5 meter afstand af willen, ja dat deelt de branche van live contact vast met elkaar, maar voor nu is het niet anders. Dan staan de creatievelingen in onze markt op: zie hier De afstandhouder. Een meubel op wieltjes waardoor je bijvoorbeeld tijdens de borrel of het netwerkdeel altijd 1,5 meter afstand hebt tot je gesprekspartner.

De afstandhouder is een multifunctioneel en mobiel meubel op statafel hoogte. Het flexibele lichtgewicht frame op wielen biedt volledige bewegingsvrijheid. Met de geïntegreerde zitmodule en intelligente accessoires is het multi inzetbaar. De afstandhouder kan worden ingezet op evenementen, in horecagelegenheden, op kantoren en in publieke ruimtes waarbij samenkomen centraal staat. Het geeft gebruikers de vrijheid om elkaar te ontmoeten zonder risico.


De anderhalve meter maatschappij is het nieuwe normaal geworden en heeft ons leven drastisch veranderd. In de praktijk blijkt het lastig om de juiste afstand te bewaren. De evenementen-en horecabranche is op zoek naar een oplossing om weer veilig samen te komen.

Wij zijn de uitdaging aangegaan om een product te ontwikkelen die veilige ontmoetingen mogelijk maakt, aldus IINII en Fraai Projecten die De afstandhouder in een co-productie in de markt zetten.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.