De+Boer+bouwt+ook+komende+jaren+Lowlands
Nieuws

De Boer bouwt ook komende jaren Lowlands

De Boer en medeorganisator Loc7000 hebben aan de vooravond van A campflight to Lowlands Paradise een overeenkomst getekend voor de komende jaren.

Foto v.l.n.r: Maarten van Lokven (Loc7000), Lucas Covers (De Boer), Ronny Hooch Antink (Loc7000) en Barbara Kalksma (De Boer) proosten op de nieuwe overeenkomst.

De Boer levert dit jaar voor het muziekfestival, dat plaatsvindt van 20 tot en met 23 augustus in Biddinghuizen, meer dan 25.000 vierkante meter tijdelijke evenementruimte waaronder de bekende Alpha tent.

56 vrachtwagens
Naast het hoofdpodium verzorgt De Boer ook diverse andere accommodaties die onder andere gebruikt worden als supermarkt, bar, restaurant en badhuis maar ook als slaaponderkomen voor de bewaking van het festivalterrein. In 2009 kwamen in totaal 55.000 bezoekers naar Flevoland. De bijdrage van De Boer aan ‘A campingflight to Lowlands Paradise’ in een aantal kengetallen:

• 56 vrachtwagens met tentmateriaal
• 8800 vloerdelen
• 1236 ankerpennen voor verankering van de grote Alpha tent

Kort en complex
Directeur van Loc7000, Ronny Hooch Antink, licht de samenwerking toe: 'Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met De Boer, de planning klopt altijd. De op- en afbouw van Lowlands is relatief kort en complex. In deze korte periode komen er meer dan 1000 trailers met materialen binnen. Het is dan heel belangrijk om met 100% betrouwbare partners samen te werken. De Boer heeft ons nog nooit teleurgesteld.'
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.