De+Boer+introduceert+tijdelijke+accommodatie+met+drie+verdiepingen
Nieuws

De Boer introduceert tijdelijke accommodatie met drie verdiepingen

De Boer heeft op het Mobile World Congress in Barcelona voor Qtel, een vooraanstaande telecomprovider uit Qatar, werd een dubbele Premier gebouwd, waarmee De Boer een structuur met drie verdiepingen aan haar productaanbod toevoegt.

In totaal leverde De Boer bijna 12000 vierkante meter tijdelijke accommodaties voor deze telecombeurs. De dubbele Premier werd op speciaal verzoek van Qtel gebouwd waarbij De Boer rekening moest houden met de maximaal toegestane hoogte op het betreffende gedeelte van het beursterrein. In de tijdelijke accommodatie, waarbij Qtel twee van de drie verdiepingen gebruikte, waren diverse ruimtes ingericht voor presentaties van de nieuwste producten en diensten van de onderneming en voor vergaderingen.

 

Voor elke editie van het Mobile World Congress bouwt De Boer beursruimte op maat voor klanten als Vodafone, HTC, IBM en Fujitsu. Daarnaast is het bedrijf verantwoordelijk voor horeca- en accreditatieruimte en facilitaire zaken als verlichting, decoratie, meubilair en zelfs volledige standinrichtingen.


 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.