De+Feestcaravan+komt+met+nieuw+eventconcept%3A+Actie+in+de+Taxi%21
Persberichten

De Feestcaravan komt met nieuw eventconcept: Actie in de Taxi!

Wees niet bang voor een suf kerst- of oudejaarsfeest dit jaar, want Joop en Sjaak zorgen voor Actie in de Taxi! De eigenaren van De Feestcaravan breiden hun feestkaravaan deze winter uit met een heuse mini-karaoke-taxi. Geheel in stijl pikken ze jouw gasten op bij een zelf gecreëerd pick-up-point en brengen ze hen onder luid gezang naar de gewenste én ongewenste bestemming.

'We zijn inmiddels doorgewinterde karaoke dj’s en weten elk publiek aan het zingen te krijgen,' aldus Joop van De Feestcaravan. Samen met Sjaak bestuurt hij de golfkar die speciaal voor dit feestelijke groepsvervoer is omgebouwd in yellow cab-stijl. Voor deze nieuwe act kleden Joop en Sjaak zich in geheel nieuwe pakken, die uiteraard weer flink in het oog springen. 'We houden ervan om te prikkelen en de gasten mee te nemen in een hele nieuwe ervaring, ook al duurt het ritje maar een paar minuten.'

Overal en altijd inzetbaar
Door de elektrische aandrijving kan de mini-karaoke-taxi zowel binnen als buiten worden ingezet. Ook het moment - voorafgaand, tijdens of na afloop van een evenement - is vrij te bepalen. Joop en Sjaak brengen je gasten al feestend naar de plenaire sessie, een foodcourt of het grote feest. “Meezingen met ‘De hoogste tijd’ van André Hazes op weg naar de parkeerplaats, beter kun je de avond niet afsluiten, toch?”

Waanzinnig goed gevoel
Het ultieme feestje is natuurlijk een ritje met Actie in de Taxi naar de Karaoke-caravan of Pubquiz-caravan van dezelfde enthousiaste eventrotten. “Opdrachtgevers zijn razend enthousiast en sluiten de avond stuiterend bij ons af. Dat geeft een waanzinnig goed gevoel en gaan we met dit concept hopelijk overtreffen.”

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.