De+Feestcaravan+lanceert+Corona+proof+feest+concept+V%2EI%2EPeep+Show
Persberichten

De Feestcaravan lanceert Corona proof feest concept V.I.Peep Show

Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden dat muzikale feestbeesten Ome Sjaak en Ome Joop met een tiental gasten in een van hun Feestcaravan-concepten stonden te swingen. Omdat zingen goed is voor de gezondheid en bruisend entertainment nu eenmaal niet mag ontbreken tijdens een evenement, ontwikkelden de heren een Corona proof feest concept. Welkom in… de V.I.Peep Show!

Je kunt er niet omheen; niet om de ingrijpende gevolgen van Corona op de evenementenbranche en niet om dit uitdagende zeskantige minitheater. Velourse gordijntjes verhullen wat zich binnen afspeelt, tot insmijter Ome Joop de gasten heeft verleid een kijkje te nemen bij deze opzwepende V.I.Peep Show. Je hoeft niet eens je (COV)ID te laten zien!

Hét anderhalvemeter evenement entertainment
Vanuit de privécabines zie je tijdens je anderhalve meter borrel zowel showmaster Ome Sjaak als de andere bezoekers van dit swingende privéfeestje. Hoor je een piep? Dan mag je drukken! Was je eerst? Dan is de beurt aan jou! Of je nu een pubquiz, karaokeshow, bingo of backstage-ontmoeting hebt geboekt, Ome Sjaak en Ome Joop maken er gegarandeerd een Corona proof feestje van. 

Corona proof uitje boeken
De V.I.Peep Show is helemaal hot, want klaar voor de anderhalvemeter events. Het concept voldoet aan de richtlijnen van het RIVM. Zo kunnen de deelnemers elkaar horen en zien, maar niet aanraken door de wanden van plexiglas en bloemetjesbehang. In de cabines worden de nodige hygiëne-maatregelen getroffen en de showmaster in het midden verwelkomt dit keer zonder high fives de nietsvermoedende gasten. 

Rode oortjes tijdens anderhalve meter borrel
Genodigden werden altijd al in de watten gelegd, maar bij dit Feestcaravan-concept is het VIP-gehalte optimaal. Vraag tijdens de anderhalve meter borrel de geheime gast het hemd van het lijf, zing onbezorgd mee met hits als Dokter Bernard en Heal The World en dans de Macorona! Dat wordt feesten tot je rode oortjes hebt!

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.