De+la+Croix+trekt+failliete+locatie+uit+het+slop
Nieuws

De la Croix trekt failliete locatie uit het slop

De Uithof in Den Haag werd in juni van dit jaar failliet verklaard. De alom bekende ijsbaan en evenementenlocatie kwam door een samenloop van omstandigheden niet meer uit de rode cijfers. Eugene de la Croix laat op FD.nl weten zijn oude liefde weer nieuw leven in te gaan blazen.

Eugène de la Croix (46) heeft zijn sporen in de event- en cateringbranche ruimschoots verdiend en was een aantal jaar geleden al eens exploitant van De Uithof. Vijf jaar geleden verkocht hij zijn aandelen van het Haagse sportcomplex en maakte hij naam als general manager van het Noordwijkse Palace Hotel en inmiddels ook als eigenaar van De Kookerij in Noordwijkerhout. Op FD.nl laat De la Croix over zijn nieuwe avontuur weten dat 'De Uithof magie is, maar geen vetpot'.

Rendabel?
Ondank de lastige tijden is De la Croix overtuigd van de kracht van De Uithof. Hij weet zeker dat de locatie weer rendabel te krijgen is. 'Anders had ik het niet gedaan', laat hij de redactie van FD.nl weten. In dat artikel gaat De la Croix verder in op de enorme exploitatiekosten van de locatie en hoe hij toch denkt er weer een rendabele evenementenlocatie van het maken.
 

Geen evenementen
Overigens tekent de redactie van FD.nl op, dat De la Croix evenementen niet zo ziet zitten. Een paardenconcours zou nog kunnen. Dat heeft een sportelement. Maar popconcerten? Hij noemt ze op FD.nl 'evenementen uit armoede'. Helaas was De la Croix dinsdagochtend niet bereikbaar in zijn Kookerij, maar binnenkort hoopt EventBranche.nl uitgebreid met hem te spreken over het hoe en wat omtrent de nieuwe start van De Uithof. 
 

>> lees het volledige artikel op FD.nl

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.