De+must%2Dvisit+awardshow+voor+iedere+eventprof%3A+Kom+op+1+april+naar+het+Jaarbeurs+Beatrix+Theater
Nieuws

De must-visit awardshow voor iedere eventprof: Kom op 1 april naar het Jaarbeurs Beatrix Theater

Het Jaarbeurs Beatrix Theater is op 1 april het podium van de spectaculaire awardshow voor de Gouden Giraffe 2018. De must-visit voor eventprofs waar je in de middag leert van grote merken en bureaus, vervolgens uitgebreid kan netwerken en in de avond geniet van een awardshow met de beste evenementen van Nederland! Toyota, AkzoNobel, BrandDeli, Opel en Magnum wachten in spanning het oordeel van de vakjury af....jij komt toch ook wel kijken?

De Gouden Giraffe Event Awards worden uitgereikt aan bedrijven, organisaties en bureaus die hun nek uitsteken, en door middel van beleving en een live moment, zichzelf durven te vermarkten en een boodschap communiceren.

Wil jij je laten inspireren door TOP-evenementen? Ben jij benieuwd hoe grote merken en bureaus strategische keuzes maken om tot een creatief en impactvol eventconcept te komen? Wil jij netwerken met honderden eventprofessionals én opdrachtgevers, die snappen wat de kracht van live met je merk kan doen? Kom dan een geheel verzorgde middag én avond naar het Jaarbeurs Beatrix Theater in Utrecht, en beleef de wereld van events met een gouden randje!


De Gouden Giraffe Event Awards worden mede mogelijk gemaakt door de volgende partners:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.