Dechesne+%26+Boertje+organiseert+jubileumweekend+voor+UNIT4
Nieuws

Dechesne & Boertje organiseert jubileumweekend voor UNIT4

Evenementenbureau Dechesne & Boertje organiseerde onlangs een jubileumevenement voor de 1400 medewerkers en hun partners van UNIT4.

Foto's: Remco van de Steeg

UNIT4 is een internationaal opererende softwareonderneming. Het bedrijf, dat wereldwijd actief is, vierde afgelopen weekend haar 30-jarige jubileum. Dechesne & Boertje organiseerde het jubileumweekend, net als 10 jaar geleden toen alle medewerkers het 20-jarig jubileum vierden in Friesland, met een middag op het water en een feest.

Voor het 30-jarig bestaan organiseerde D&B het UNIT4 Wereldweekend. De 1.400 medewerkers en hun partners werden uitgenodigd in het Bourgondische Antwerpen. 's Avonds gingen de gasten uit hun dak in de beroemde Antwerpse Zoo. Na de gezamenlijke opening, waarin de trots werd versterkt door onder andere een speciale jubileumfilm verspreidden de gasten zich over de prachtige zalen met uiteenlopend entertainment. Daar volgde een spetterend wereldfeest met onder andere optredens van de UNIT4 Band. De avond eindigde met één grote feestende menigte bij het optreden van Guus Meeuwis en zijn band. Na een korte nacht kwamen alle gasten op zondag 10-10-10 naar het gezamenlijke ontbijt.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.