Decorum+Evenementenverhuur+ziet+volop+kansen+rondom+Olympische+Spelen
Nieuws

Decorum Evenementenverhuur ziet volop kansen rondom Olympische Spelen

Decorum Kantoormeubel en Evenementenverhuur opende vorige maand haar vestiging in Londen. In de Engelse hoofdstad ziet Decorum veel kansen voor het Nederlandse verhuurbedrijf weggelegd met het oog op de Olympische Spelen van 2012.

Decorum-directeur Michael Kuiper laat in een persbericht weten kansen te zien op de Engelse markt en zeker ook met het oog op de Olympische Spelen. 'Engeland en met name Londen is een echte eventmarkt. Zeker met de Olympische Spelen die over twee jaar in Londen plaatsvinden, liggen er veel kansen. Wij geloven dat ons concept van kantoormeubel en evenementenverhuur een goede kans van slagen heeft in de UK-markt.' Decorum levert al jaren onder meer tentinrichtingen voor grote sportevenementen.

Internationale aspiraties
Decorum is internationaal erg actief, maar het kantoor in Londen is de eerste internationale vestiging voor het bedrijf uit Amsterdam. 'We werken al veel internationaal. Zo verzorgen we projecten in Spanje, Frankrijk, België, Duitsland, Zweden en Engeland. Wij combineren een enorm scala aan meubilair en vloerbedekking met een grenzeloze creativiteit, al zeg ik het zelf. Evenementenmeubelen, kantoormeubelen, congresmeubelen, een vergadertafel voor zeventig personen of duizenden vierkante meters tapijttegels: wij vinden alles een uitdaging. Zo ook de opening van het verkoopkantoor in Londen. Wellicht volgen er nog meer vestigingen in andere landen, de komende jaren', aldus de internationale aspiraties van het bedrijf.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.