Dit+is+het+moment%3A+pak+massaal+en+samen+het+Gouden+Giraffe+podium%21
Nieuws

Dit is het moment: pak massaal en samen het Gouden Giraffe podium!

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Als mediaplatform in de evenementenbranche ontkom je er niet aan om af en toe ook even wat 'reclame' voor jezelf te maken. Maar dit keer is het anders, ja wij organiseren de Gouden Giraffe, maar dat doen we al jaren voor, door en met de branche. En nu, de komende editie? Geen reclame, maar een oproep: het is belangrijker dan ooit te voren om samen het podium te pakken. Dus schrijf jouw beste (online) event case in.

'We kunnen er wel enorm veel woorden aan besteden, maar dat doen we dit keer niet: om 100 redenen is het juist nu van het aller aller allergrootste belang dat de beste (online) evenementen op het Gouden Giraffe Event Awards podium komen. Als we de rug rechten, moeten we ook meteen samen weer de nek uitsteken!', aldus het team van EventBranche.nl dat alles op alles zet om de uitreiking in welke vorm dan ook in april door te laten gaan. 'We hebben gelet op het bizarre jaar awards voor evenementen in 2019 en 2020 en daarbij, afhankelijk van de inschrijvingen, prijzen voor zowel fysieke als online events per categorie.'

Inschrijven

Schrijf je jouw beste evenement in? Dan profiteer je ook van het zeer uitgebreide mediapakket voor iedere case: dus meedoen is meteen je eigen PR op orde...Inschrijven Gouden Giraffe Event Awards kan nog tot en met 23 maart, klik op onderstaande afbeelding:

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.