Diverse+evenementenlocaties+ontvangen+vergaderhamers
Nieuws

Diverse evenementenlocaties ontvangen vergaderhamers

De afgelopen weken zijn er weer diverse Vergaderhamers (classificatie voor congres- en vergaderlocaties) uitgereikt. EventBranche.nl zette ze op een rijtje:

Nieuw erkend congresbedrijf: MCCM Meeting Management te Harmelen
Onlangs is na een uitvoerige inspectie MCCM Meeting Management officieel erkend als congresorganisatiebureau. MCCM wordt door inspecteur Gruijters gekarakteriseerd als een bedrijf met een professionele aanpak met een mooi palet aan projecten en klanten.

MCCM is opgericht door Nicolette van Erven en Rinus Lobbezoo. Door de achtergrond van Lobbezoo in de medische sector heeft MCCM een grote focus op de biomedische sector. Van Erven is verantwoordelijk voor congressen van 250 tot 1000 personen op de andere vakgebieden, variërend van juridisch tot milieu. Sinds de oprichting in 2006 is MCCM rustig uitgegroeid tot een gedegen speler met een ervaren team. Meer achtergrondinformatie is te vinden op www.mccm.nl


4 Vergaderhamers voor Hotel Asteria te Venray
Hotel Asteria, gelegen in de weidse natuur van de Limburgse Peel ontvangt 4 vergaderhamers. Het viersterrenhotel heeft een royale uitstraling en komt zeer verzorgd en professioneel over, aldus inspecteur Ir. Ton Soons. De modern uitgeruste zalen hebben capaciteiten van 10 tot 500 personen en zijn allen voorzien van airconditioning.

3 Vergaderhamers voor D’n Bogerd te Druten
D’n Bogerd, het multifunctionele centrum van Maas en Waal, verdient met zijn uitstraling, voorzieningen en service probleemloos 3 hamers. In het moderne en van alle gemakken voorziene centrum worden zowel maatschappelijke, culturele als commerciële activiteiten georganiseerd. Het beschikt over een theaterzaal en een 8-tal vergaderruimten die onafhankelijk van elkaar kunnen worden gebruikt. Allen zijn voorzien van geluid en presentatiemogelijkheden.

3 Vergaderhamers voor Hotel Restaurant de Foreesten te Vierhouten
De congres- en vergaderclassificatie deelt 3 vergaderhamers uit aan Hotel Restaurant de Foreesten, gelegen in het groene hart van de Veluwe. Het professionele management, de kwaliteit van de service en de faciliteiten maken deze accommodatie een 3-hamervergader-accommodatie. Hotel Restaurant de Foreesten is een propere, compacte en authentieke accommodatie. Het beschikt over 5 plenaire zalen met daglicht waarvan er 4 toegang tot de tuin bieden.

4 Vergaderhamers voor Hotel Bergse Bossen te Driebergen
Hotel Bergse Bossen is een goed bereikbare accommodatie midden in het land; aan de rand van de Randstad en middenin het groen van Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug. Functionele zalen met veel licht en van alle vergadergemakken voorzien. Bergse Bossen beschikt over 12 vergaderzalen en 1 chalet, geschikt voor groepen van 2 tot 150 personen. In de zomer biedt deze accommodatie mogelijkheden om van de verschillende buitenterrassen gebruik te maken of een buitenprogramma in de nabij gelegen bossen te organiseren. Een vriendelijke en flexibele gastvrijheid ten opzichte van de klant/gast.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.