Eco%2Devent+ontwikkeld+met+subsidie+van+gemeente
Nieuws

Eco-event ontwikkeld met subsidie van gemeente

Rocks ‘n Rivers Bedrijfsevenementen uit Tilburg, heeft een nieuw teambuildingsprogramma ontwikkeld, waarin de bewustwording over milieu en MVO centraal staat. Mission Planet Earth is ontwikkeld en ondersteund door een MVO subsidie van de gemeente Tilburg.

'Het doel van Mission Planet Earth is, naast teambuilding, om de bewustwording over milieu en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij de deelnemers te stimuleren. Dit doen we door ze de schoonheid van de natuur te laten beleven met leuke, uitdagende activiteiten. In teams pakken ze klimaatproblemen aan in de vorm van drie missies: de Vervuilingsmissie, de Energiemissie en de Oerbosmissie. Elke missie bestaat uit originele teamactiviteiten die gekoppeld zijn aan informatieve denkopdrachten gericht op milieu en MVO', aldus Martijn Jacobs van Rocks 'n Rivers.

'Elke missie levert het team een score op die meetelt voor het grote finalespel. Hierin proberen alle teams de (levensgrote) aardbol letterlijk te redden van de stijgende zeespiegel, door het luiden van de noodbel. Naast het behalen van de punten, is het ook mogelijk om in het programma een sponsoractie op te nemen voor een maatschappelijk “Goed Doel”. Dit kan door de teams geld te laten verdienen met de Missies van Mission Planet Earth.'
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.