Erik van Wilsum (TOBACCO Theater) neemt bekende Amsterdamse eventlocatie over

13-03-2019 - Het gaat om de bestaande evenementenlocaties Het Sieraad en restaurant Lokaal Edel in Amsterdam. Samen met Frank Hekelaar (De Artiesten) en de uitbaters van Restaurant Daalder, Frans van Dam & Dennis Huwae, zijn zij per 1 april de nieuwe exploitanten van het rijksmonument, dat al jaren het decor is voor uiteenlopende evenementen. Wat zal er gaan veranderen met deze ondernemers aan het roer?

De vorige eigenaren beheerden de locatie 12 jaar, voor de ondernemers voelt het als het overdragen van hun kindje. De locatie is in goede handen bij serie-ondernemer Erik van Wilsum. Wat gaat er veranderen? De 4 ondernemers zullen hun samenwerking, welke tot stand kwam in 2018, in het rijksmonument aan de Postjesweg verder uitbreiden en consolideren. TOBACCO Theater & de Artiesten (Concept & Culinaire Events) nemen vanaf 1 april de organisatie van de commerciële B2B en de culturele B2C events voor hun rekening. Restaurant Daalder verzorgt, zoals gebruikelijk binnen de samenwerking, de F&B voor deze events.

De nieuwe uitbaters zetten het huidige concept van Lokaal Edel niet voort, maar bouwen de succesformule van Restaurant Daalder verder uit o.l.v. Dennis Huwae. Op de plek van Lokaal Edel komt een casual fine dining restaurant. 'Voor nu blijft alles nog bij het oude, inclusief Edelwise!' geeft Van Wilsum aan. Wel zal het restaurant en het terras een update krijgen. De officiële opening en lancering van het spiksplinternieuwe restaurant, zal pas plaatsvinden na een fikse verbouwing, dus de overname per 1 april zal geruisloos verlopen en ook de naam van het restaurant zal pas na de verbouwing worden bekend gemaakt. 'We gaan ons eerst oriënteren en daar geven we ons de tijd voor. Dat is de les die ik zelf ook heb geleerd bij TOBACCO Theater. Maar dat het een mooie cultuur bestuiving gaat worden is een vanzelfsprekend verhaal.'

De
 streefdatum voor de opening van het restaurant is 1 juli 2019.

 

 

1 Reacties

Heren, ik wens jullie veel succes. ??????
Harry de Winter @ 17-03-2019 21:32 uur
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Dolfinarium

  Jouw evenement in het Dolfinarium
 2. Amerpodia

  Historische locaties voor elk evenement
 3. Paviljoen de Witte

  De zee. De zilte lucht. Een zomerse bries. Wapperend witte vitrage voor de hoge, openslaande deuren naar het riante...
 4. Accuraat Verhuur

  Onze uitstekende service in combinatie met jarenlange ervaring zorgt voor een hoge klanttevredenheid!
 5. Veldeman

  ‘Challenge our limits’: wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en zoeken steeds naar de beste totaaloplossing op...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners