EV%2Dentertainment+brengt+nieuwe+acts+en+concepten+voor+de+zakelijke+markt
Nieuws

EV-entertainment brengt nieuwe acts en concepten voor de zakelijke markt

EV-entertainment brengt nieuwe concepten en acts voor bedrijfsevenementen op de markt.

'Met enkele bekende en vertrouwde namen, gecompleteerd met nieuwe gezichten van uiterst professionele muzikanten en entertainers, zijn acts ontwikkeld die deze week nieuw gelanceerdworden op de markt. Het uiteenlopende nieuwe aanbod, varieert van akoestisch mobiele acts (Swing tot Bop Boys, Weemoed Trio, Koek & Ei), avondvullende versterkte bands (Swing tot BopBand), DJ’s (DJ Peer Vos) tot bijzondere interactieve concepten als PartyCPeer, Biergarten Boysen de Corporate DJ-workshop op locatie', aldus Eva de Vries van EV-entertainment over het nieuwe aanbod.

De verschillende acts die tot de stal van EV-entertainment behoren, hebben met elkaar gemeen dat deze specifiek zijn ontwikkeld voor de zakelijke evenementenmarkt. EV-entertainment is een nieuw artiestenmanagementbureau, dat gerund wordt met passie en jarenlange ervaring vanuit verschillende disciplines van het evenementenvak.

De Vries: 'Die brede kennis enervaring, de persoonlijke aandacht voor de opdrachtgever gepaard met inlevingsvermogen, de kennisvan communicatie en de topkwaliteit van de aangesloten acts vormen gezamenlijk hetonderscheidend vermogen van het bureau.'

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.