Evenementenlocatie+EVM19+en+Offshore+RibEvents+samen+in+zee%21
Persberichten

Evenementenlocatie EVM19 en Offshore RibEvents samen in zee!

De iconische evenementenlocatie Eiland van Maurik 19 (EVM19) integreert professionele RIB-organisator Offshore RibEvents in haar bedrijfsvoering. Beide merken blijven bestaan en blijven onder die specifieke noemer organiseren en beschikbaar voor partners, klanten en gasten. De achterliggende gehele bedrijfsvoering valt wel per direct geheel onder die van EVM19.

De kracht die ontstaat door het samenvoegen van twee sterke evenementorganisatoren zal haar toegevoegde waarde tonen, met schitterende evenementen voor de hele branche. Sijbrand Booij, de voormalig bedrijfsleider van EVM19 (2005-2012) en huidig eindverantwoordelijke van Offshore Rib Events, is de General en Event Manager van de nieuwe combinatie. In deze rol richt hij zich op het versterken, de integratie en ontwikkeling van beide bedrijven.

Een enthousiaste Sijbrand vertelt: 'Eén van de speerpunten van de samenvoeging en nieuwe structuur is het verder vergroten van het vertrouwen van de diverse organisatiebureaus in onze locatie en onze algehele dienstverlening. Het concept “Eiland te Huur” waarbij de gehele locatie door een externe organisatie gehuurd kan worden slaat goed aan. We krijgen steeds meer aanvragen om voor dergelijke concepten een samenwerking aan te gaan. Hierbij kan onze rol echt variëren van pure locatie leverancier tot aan medeorganisator, het is maar net hoe onze klanten, veelal de grotere organisatiebureaus, de productie willen optuigen.'

Partners en suppliers op het land én op het water
Uiteraard kunnen bedrijven die rechtstreeks een uniek personeels- of relatie-evenement willen organiseren nog steeds ook terecht bij EVM19 en RibEvents. Met een nieuw ervaren salesteam voorzien EVM19 en RibEvents haar gasten van gedegen advies over de invulling van een evenement. Dit kan op onze eigen locatie op het Eiland van Maurik, maar de RIBs varen door heel Nederland en zelfs daarbuiten.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.