Event+Department+organiseert+Hair+Heroes+Event
Nieuws

Event Department organiseert Hair Heroes Event

De hele kappersbranche kwam zondagavond 31 oktober samen in The Passenger Terminal in Amsterdam voor het mede door Event Department georganiseerde Hair Heroes Event.

De twintig meest toonaangevende kappers van Nederland gaven samen een spectaculaire haarmodeshow en Victoria Koblenko overhandigde een cheque ter waarde van €25.600,- aan Froukje de Both, Ambassadrice van Stop Kindermisbruik.

Het Hair Heroes event werd georganiseerd door de Stichting Hair Heroes in samenwerking met het Amsterdamse organisatiebureau Event Department dat voor de hele coördinatie, de logistieke en technische organisatie van dit bewerkelijke en spectaculaire evenement tekende. Zo werkten voor en achter de schermen maar liefst 300 mensen mee aan de avond, variërend van kappers, visagisten,modellen (100!) technici etc. Naast Event Department waren ook Hulskamp AV (HD projectie), Purple Groep (licht en geluid) en Interstage (megacatwalk) betrokken bij het evenement in de Passenger Terminal Amsterdam waar 1300 gasten en sponsoren aanwezig waren.

Artiesten
Tijdens het event wisten diverse artiesten de sfeer er goed in te brengen. Jan Vayne opende de avond met zijn prachtige pianospel. Jenny Lane, Sarina Voorn (bekend van The Voice of Holland), Anny (bekend van de hit ‘Wonderwoman’) en Soul Mac, zongen onder begeleiding van de band van Danny Sahupala hun songs. Ook gaf de populaire dance crew Ill Skill Squad - bekend van Holland’s got Talent - een spectaculaire show, waar je ogen te kort voor kwam. DJ Erick-E en DJ Ayt waren verantwoordelijk voor de after party, die tot in de laatste uurtjes duurde.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.