EventBranche Congres: de AVG in de eventpraktijk

11-10-2018 - EVENTBRANCHE CONGRES - EventBranche.nl besteedde eerder al aandacht aan de gevolgen van de AVG voor eventorganisatoren. Maar in de praktijk blijkt nu dat we rare kattensprongen maken. Daarom op het congres Wet en Regelgeving op 5 november in Pathé Leidsche Rijn de stap van noodzakelijke basiskennis naar uw praktijk rondom evenementen.

Of het nou gaat om wel of niet op de foto? Hoe om te gaan met data uit uw registratietraject? Disclaimers van locaties: wel of niet rechtsgeldig? Wat mag u als opdrachtgever nou wel of niet doen met de data van uw eventbezoekers? Kortom de vragen reeks die direct hoort bij onze praktijk is lang, heel lang. We gaan proberen op alle vragen antwoord te geven. Dat doen we met de kennis van de Autoriteit Persoonsgegevens, maar juist ook met de praktijk zelf.

Dat is dé reden dat AVG 1 van de 3 onderwerpen is op ons congres Wet en Regelgeving voor eventprofessionals en opdrachtgevers. Naast de AVG wordt u bijgespijkerd over de huidige praktijk van de WKR en de beveiliging rondom uw zakelijke evenementen.

Alles weten over de nieuwste wet en regelgeving, en hoe je dit toepasbaar maakt in je dagelijkse werk? Registreer dan nu voor het Congres Wet & Regelgeving, op 5 november bij Pathe Utrecht Leidsche Rijn, via www.eventbranchecongres.nl
 Over de locatie
Pathé Utrecht Leidsche Rijn biedt fantastische mogelijkheden voor diverse evenementen in het midden van het land. Dit moderne theater gelegen aan de ‘Cultuuras’ van Utrecht Leidsche Rijn heeft 7 film-, eventzalen van 180 tot 660 personen, ruime foyers en multifunctionele breakout ruimtes. Uiteraard beschikt de locatie in elke zaal over WiFi, state-of-the-art beeld en geluid, en de mogelijkheid presentaties op een groot (film-)scherm te vertonen. Absoluut uniek zijn de mogelijkheden op het dak van dit theater. De rooftop geeft u 360 graden vrij zicht over Utrecht en de mogelijkheid om een buiten evenement, filmvoorstelling , borrel of feest te realiseren. Pathé Utrecht Leidsche Rijn heeft veel daglicht en ruime foyers aansluitend op de zalen met meerdere bars. De bioscooplocatie biedt heerlijke culinaire creaties i.s.m. Oseven, van lunch arrangement tot volwaardig diner.
www.pathebusiness.nl
 

     


 

Voor nu: neem alvast een kijkje in het dossier AVG en zakelijke evenementen
 

AVG en Evenementen

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners