EventBranche+Magazine%3A+uw+vakblad
Nieuws

EventBranche Magazine: uw vakblad

Met gepaste trots lanceren wij op event10 uw nieuwe vakblad: EventBranche Magazine. Kom naar onze stand, abonneer uzelf en maak kans op een VIP-trip naar het Adam&Eve designhotel in Turkije.

>> Neem nu een abonnement

 

Vlnr: Sjoerd Weikamp(redactie), Marye Hendriks (sales/traffic), Marion Andriessen (uitgever) en Mark Wichmann (hoofd sales)

In het eerste EventBranche Magazine vindt u meteen een aantal interessante, opvallende en inspirerende artikelen. Zo gaat demissionair minister De Jager in op kritiek vanuit de branche. NIDAP-directeur Paul van der Wal geeft een inkijkje in de jongste onderzoekscijfers. Simon Zoetebier is open over het faillissement van zijn droomlocatie en hoe hij zijn oude liefde Content Themafeesten weer tot een succes heeft gemaakt.

Binnenkort vindt u de inhoudsopgave online.

Wilt u zes keer per jaar het vakblad voor de eventbranche ontvangen? Voor 99 euro bent u een jaar lang abonnee en profiteert u van nog veel extra's:

-> 2x per jaar een glossy Trendmagazine

-> wekelijks de online nieuwsbrief

-> Zes keer per jaar een persoonlijke uitnodiging voor de EventBranche Borrels

-> Korting op congressen, workshops, online diensten en andere initiatieven
 

Neem voor 15 april een abonnement en maak ook nog eens kans op een VIP-arrangement in het Adam&Eve designhotel in het Turkse Belek. >> Neem nu een abonnement

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.