EventBrancheBorrel+strand+De+Maaslanden%3A+opkomst+minimaal%2C+netwerken+optimaal
Nieuws

EventBrancheBorrel strand De Maaslanden: opkomst minimaal, netwerken optimaal

Ieder nadeel heeft blijkbaar zijn voordeel, want de EventBrancheBorrel bij WaterGoed! Strand De Maaslanden was met 120 bezoekers niet overvol, maar qua netwerken zeer succesvol...(bekijk alle foto's)

>> Bekijk alle foto's van Photonic 

Op waarschijnlijk de laatste mooie dag van het jaar lag Strand De Maaslanden er prachtig bij. Geen AAA-locatie met marmerenvloer of gouden kranen, maar ideaal voor een actieve, gezellige en effectieve brancheborrel. Veel van de gasten maakten gebruik van de mogelijkheid om met een RIB-boot over de Maas te scheuren of in een 4x4 over een onmogelijke helling te rijden. De bijkleurders en borrelaars lieten zich met vers gerookte paling verwennen op het zonnige en muzikale terras.

Een enkele reactie over de ietwat kleine stukje verse vis of varken van het spit, vielen volledig in het niet bij de vele nuttige en effectieve contacten die openlijk beklonken werden. Een succesvolle niet al te drukke borrel, maar dat zijn we gewend bij borrels buiten de Randstad. Op naar de volgende EventBrancheBorrel in Vredenburg Utrecht.

>> Bekijk alle foto's van Photonic 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.